Anahtar Kelimeler:

Maskeli Hırsızlardan Zorbalık

Maskeli Hırsızlardan Zorbalık

Pencere Demirlerini Keserek Girdiler, Silah Zoruyla Para İstediler.

 

Bahşılı’da eşiyle birlikte yaşayan emekli bir vatandaşın evine gece saatlerinde pencere demirlerini sökerek giren biri kadın maskeli 2 kişi, silah tehdidiyle para istedi. Yaşlı vatandaşlardan istediklerini alamayan 2 kişi, kaçtı. Aynı evin daha önce de 2 kez soyulduğu öğrenildi.
Olay,  72 yaşındaki Ahmet ve eşi 74 yaşındaki Nezaket Uyar’ın kaldıkları tek katlı ahşap evde önceki gece meydana geldi. Elektrik ve telefon hattını kestikten sonra pencere demirini de söküp mutfaktan içeri giren hırsızlar, yaşlı çifti silahla etkisiz hale getirdi. Bir anda neye uğradıklarını anlamadığını belirten Ahmet Uyar, “Beni tehdit ederek, ‘seni vururum, bana para bul. Hasta çocuğum var’ diyerek kollarımı tuttu. Paramın olmadığını anlayınca yüzleri maskeli ve ellerinde eldiven bulunan hırsızlar pencere yerine kapı kilidini açarak kaçtılar” dedi.
Yüzleri Maskeli, Elleri Eldivenliydi
Hırsızların evlerine değişik zamanlarda iki kez daha girdiğini belirten Ahmet Uyar, “Birinde kömürlerimi çaldılar, diğerinde ise içeri kadar girip keşif yapmışlar. Üçüncü girişlerinde bizi rehin alıp, para istediler. Yüzleri maskeli, elleri eldivenliydi. Bizimle kısık sesle konuşuyorlardı” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haberkale


  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı