Anahtar Kelimeler:

Profesyonel Mezar Bakım Hizmeti

Profesyonel Mezar Bakım Hizmeti

Bayan Girişimci, Mezar Bakım Şirketi Kurdu.

 

Kırıkkaleli bayan girişimci mezar bakımı yapan bir şirket kurdu. İç Anadolu Bölgesi sınırları içinde yer alan 13 il’ e hizmet ulaştırmayı hedefleyen bayan girişimci açılacak ofislerle birlikte bünyesinde yaklaşık 70 kişi çalıştıracak.
Eşinin mezarını ziyaretinde mezarların bakımsızlığından hareket eden Ayşe Albayrak (62), isimli bayan girişimci, kabir bakım hizmetleri veren ‘İç Anadolu Mezar Bakım’ adında bir şirket kurarak çalışmalara başladı. İç Anadolu’da bu konuda eksiklik olduğunu ve insanların mezarlara işleri nedeniyle yeteri kadar ilgi gösteremediğini belirten Albayrak, kabir bakımını deneyimli personel ile profesyonel bir şekilde yaptıklarını söyledi.
Mezar bakımının yanı sıra peyzaj işlerini yaptığını ifade eden Albayrak, kısa sürede yüzlerce müşteriye ulaştığını söyledi. Kurduğu şirket sayesinde işsizlere de istihdam sağlamayı amaçlayan Albayrak, “İç Anadolu Bölgesi sınırları içinde yer alan, Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat illerimize hizmet ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu illerimizde açılacak olan ofisler sayesinde de yaklaşık 70 kişi çalıştıracağız” dedi.
Neler Yapacak?
Kabirlerin taş yüzeyinin temizlenmesi, kabirdeki gereksiz ve kurumuş otların temizlenmesi, peyzaj mimarı tarafından durum değerlendirmesi, müşterinin isteğine göre çeşitli bitkilerin ekilmesi, bitkilerin güçlendirilmesi ve gübrelenmesi, toprağının taranması ve havalanması, yağmur veya çökmelerden dolayı eksilen toprağın taşsız gübre içeren toprak ile değiştirilmesi gibi işleri yaptıklarını sıralayan, Şirket Koordinatörü Nizamettin Gökdemir, “Garantili ve İç Anadolulun her yerine mezar taşı yapım ve onarımı yapıyoruz. Farklı katalog seçimleri ya da müşterinin özel isteğine bağlı olarak en uygun mezar yapıyoruz.
Mezarlık Hizmetleri
Bunların yanı sıra her türlü mezar bakım ve peyzaj işleri, bahçe bakım ağaç kesim ve budama, mezarlık toprak değişimi ve kontrolü, park, bahçe düzenlemesi, kilit parke, bordür işleri, online Yasin ve Kuran-ı kerim okunması hizmetleri, online sanal kabir ziyareti, kabir kamera sistemleri, mezar yeri tespiti, bahçe ve meyvelik sulama ve bakımı gibi hizmetleri de veriyoruz” dedi.
Takip Edilecek
Türkiye dışında yaşayıp, mezarına bakamayan vatandaşlarında bu hizmetten yararlanacağını belirten Şirket Koordinatörü Nizamettin Gökdemir, “Firmamız, farklı şehir veya ülkede yaşadığı, zamanı olmadığı ya da yaşlı olduğu için sevdiklerinin mezarlarına gereken ilgiyi gösteremediklerini düşünenlere hizmet ediyor. Bakımı yapılan mezarların dijital fotoğrafları icanadolumezarbakim.com sitemizde yer alıyor. Müşterilerimiz, yakınlarının mezarlarına yapılan bakım hizmetini web adresine yüklenen aylık fotoğraflara bakarak takip edebiliyor” şeklinde konuştu.
Haberkale
 


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu