Anahtar Kelimeler:

Adem Yurtdan, Rahat Kazandı

Adem Yurtdan, Rahat Kazandı

Adem Yurtdan, 303 Oyla Seçimi Rahat Aldı.

 

Kırıkkale Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası Genel Kurulu hafta sonu gerçekleştirildi. Adem Yurtdan ve Hasan Yılmaz’ın yarıştığı seçimde kullanılan oyların 303’ünü Adem Yurtdan alırken Hasan Yılmaz 69 oyda kaldı.
Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongrenin divan heyetini Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, üyeliklerini ise Şoförler Odası Başkanı Cemil Bora, Servisçiler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya, Lokantacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu, ve berberler odası başkanı Sebahattin Aksoy yaptı.

Çalışmaları İle İlgili Bilgi Verdi

Bakkallar Odası’nın dört yıllık faaliyet raporu, denetim raporu ve gelir gider bilançolarının okunarak ibrasının ardından söz alan başkan oda başkanı Adem Yurtdan görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi verirken, yeni dönem için hazırlıkları içinde bulundukları projeler ile ilgili bilgiler verdi. Üyelerinin daha iyi şartlarda faaliyet göstermesi için uyumlu bir yönetim anlayışı ile hareket ettiklerinin altını çizen Adem Yurtdan kongreye katılan tüm üyelere teşekkür etti.

234 Oyluk Fark

Diğer Başkan adayı Hasan Yılmaz’ın da konuşmasının ardından geçilen seçimde 599 üyesi bulunan odanın 372 üyesi sandık başına gitti. Sandıklar açılıp oylar sayılmaya başlamasından itibaren bariz bir farkla seçimi önde götüren Adem Yurtdan kullanılan oyların 303’ünü alırken Hasan Yılmaz 69 oyda kaldı. Her iki aday da seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından birbirlerini kutlarken, yeniden başkanlığa seçilen Adem Yurttan tüm üyelere verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek “Güveninize layık olmaya çalışacağım” dedi.

Yönetim Kurulu Listesi

Başkan: Adem Yurtdan Asil Üyeler: Haydar Delice, Selami Onuş, Davut Gökdemir, Abdullah İnce, Bayram Peksak, Murat Pehlivanlı. Denetim Kurulu; Aslan Yardımcı, Vahit Baştuğ, Murat Pekdoğan.
Haberkale


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli