Anahtar Kelimeler:

Gönüllü Emeklilerin Projesi

Gönüllü Emeklilerin Projesi

Cumhurbaşkanı Gül`ün Eşi Hayrunnisa Gül Himayesinde Başladı.

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün eşi Hayrünnisa Gül himayesinde kurulan "Emekliyiz Gönüllüyüz" sorumluluk projesi Kırıkkale’de start aldı. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği, SHÇEK Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan proje dâhilinde Özel Büro müdürü Ayşenur Narlı Uluer ile Uzman M. Ceren Maden Karabudak, Kırıkkale`ye proje dahilinde geldiler.

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği, SHÇEK Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan proje dâhilinde Özel Büro müdürü Ayşenur Narlı Uluer ile Uzman M. Ceren Maden Karabudak, Kırıkkale`ye gelerek Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü, Çocuk Esirgeme Kurumu’nu, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner`i ve son olarak ise Kırıkkale proje odasını ziyaret ettiler.

Her Fidan, Bir Umut

"Emekliyiz Gönüllüyüz" sorumluluk projesi kapsamında 2009-2010 eğitim öğretim döneminden başlayarak iki yıl sürmesi planlanan projenin hedefinin toplumumuzun saygın bir meslek grubunun temsilcileri olan ve emeklilik dönemlerinde sosyal yaşamda aktif olarak görev almak isteyen öğretmenlerimizle koruma altındaki çocuk ve gençlerimizi buluşturmak olduğunu ifade eden Proje koordinatörlerinden Özel Büro Müdürü Ayşenur Narlı Uluer, pilot iller arasında bulunan Kırıkkale ilinde çalışmalara 11 Ağustos 2009 yılından itibaren start verdiklerini ifade etti.

Başarılı Olmak İçin Buradayız

Kırıkkale’de proje kapsamında Vali Yardımcısı Mustafa Işık`ın başkanlığında ihtiyaç duyulan 6 öğretmenden 5`inin 16 Aralık 2009 tarihi itibariyle göreve başladığını ifade eden Uluer, “projenin Kırıkkale ayağından başarılı olmak için 5 emekli öğretmenimizle görüşerek planları hazırlayarak çalışmalara başladık” dedi.

Kırıkkale Çok Şanslı

Ziyaret dolayısıyla mutlu olduğunu ifade eden Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ise projede Kırıkkale`nin olmasından dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek bütün çalışmalar dahilinde projenin Kırıkkale’de başarılı olması için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu