Anahtar Kelimeler:

Yılın Bonkörü!

Yılın Bonkörü!

Eski Başkan Hakan Aykul, Kırıkkalespor`a 1,5 Trilyon Bağışlayacağını Açıkladı.

 

MKE Kırıkkalespor`un eski başkanı Hakan Aykul, kulüpten alacaklarının bir bölümünü kulübün maddi sıkıntıda olmasından dolayı kulübe bağışladığını açıkladı. Aykul’un kulübe bağışladığını söylediği miktar yeni parayla 1,5 milyon, eski parayla 1,5 trilyon.
Hakan Aykul, düzenlediği basın toplantısında son günlerde kulübün yaşadığı sıkıntıları ve içinde bulunduğu durumdan çıkması için kendine düşen görevi yerine getirerek kulüpten alacağı olan paranın 1,5 milyonunu kulübe bağışladığını resmen açıkladı.
3,2 Milyon Alacağı Var
Eski başkan Aykul, kulüpten toplam alacaklarının ise 3 milyon 200 bin TL (3 trilyon 200 milyar) olduğunu söyledi. Aykul, bu alacaklarının 700.000 TL gibi bir rakamının kulüp borçları ve ödemeleri için şahsi teminat ve evraklarıyla girdiğimiz borç yükümlülüğü; geriye kalan 2.500.000 TL’nin ise nakit olarak harcanmış para olduğunu açıkladı.
700 Bin TL Ödenirse, Bağışlayacak
Eski başkan Aykul, 700.000 TL’lik birinci derecedeki alacaklarının kulüp tarafından kendilerine ödenmesi durumunda 1,5 milyon TL’lik alacaklarını kulübe bağışlayacaklarını, geriye kalan 1 milyon TL’lik bakiyenin ise uzun bir zamana yayılarak kendilerine ödenmesini kabul edeceklerini açıkladı.
Vatandaş, Borca İnanmıyor
MKE Kırıkkalespor’un eski başkanı Hakan Aykul’un kulübün yeni yönetiminin oluşması aşamasında yaptığı alacak açıklaması Kırıkkaleli vatandaşları ikna etmedi. Görüşlerini açıklayan vatandaşlar, Aykul’un kulüp için harcadığı 3,2 milyon TL’lik borca inanmadıklarını ve kimsenin de kolay kolay 1,5 milyon TL’lik bir meblağı bir spor kulübüne bağışlamayacağını söylediler. Aykul’un alacak açıklamasının tam da MKE Kırıkkalespor’un iflas ettirilmesi ve amatör kümeden başka bir takım alınarak isminin Kırıkkalespor olarak değiştirilip 3.lige yükseltilmesi tartışmalarının yapıldığı bir sırada gelmesi de manidar bulundu.


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli