Anahtar Kelimeler:

4 Projeye 430 Bin Euro

4 Projeye 430 Bin Euro

4 Proje İçin Kırıkkale'ye 430 Bin Euro'nun Aktarıldı.

 

Kırıkkale, proje geliştirmede 81 il arasında 63. sırada yer aldı. Sadece 4 proje için Kırıkkale’ye 430 bin Euro’nun aktarıldığı ifade edildi.
Valilik toplantı salonunda AB Genel Sekreteri Mehmet Cangir’in katılımı ile gerçekleşen ‘Avrupa Birliği katılımı sürecinde valiliklerin etkinliğinin arttırılması projesi bilgilendirilmesi’ toplantısında, Kırıkkale’nin proje geliştirmesinde ki sıralama verildi. 18 vilayeti geride bırakan Kırıkkale’nin 4 proje ile 63. sırada yer aldığı belirtildi. Vali Hakan Yusuf Güner, “Genel Sekreter Yardımcımızın Kırıkkale’ye gelmesi ile projelerin bereketlenmesini ümit ediyorum” şeklinde konuştu.
Proje Geliştirmede 81 İl Arasında 63. Sıradayız
AB Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Cangir’in katılımı ile gerçekleştirilen ‘Avrupa Birliği katılım sürecinde valiliklerin etkinliğinin arttırılması projesi bilgilendirme’ toplantısında konuşan Vali Hakan Yusuf Güner “Genel Sekreter Yardımcımızın Kırıkkale’ye gelmesi ile projelerin bereketlenmesini ümit ediyorum” dedi.
10 Etap İleriyi Ümit Ediyorum
Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Kaymakamlar, İl Müdürleri ve Sivil Toplum Örgütlerinin liderleri katıldı. Toplantıda Avrupa Birliği katılım sürecinde valiliklerin etkinliğinin arttırılması projesi hakkında bilgiler verildi. Toplantının başkanlığını ise AB Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Cangir, yaptı. Toplantıda konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, “Oluşturduğumuz Proje Destek Ofisi, Genel Sekreterimizin gelmesi ile 10 etap ileri gitmesini ümit ediyorum” dedi.
Gurur Kaynağımız
Vali Güner, “AB ve diğer projelere önem verelim. Bazı kurumlarımız projelerini bir bir oluşturmaya, bazıları da finansını sağlamaya başladı. Kırıkkale AB projeleri kapsamında 4 proje yapmış. Biz destek ofisimizi açtığımız şu yakın zamandan bu yana 2 projemizi hayata geçirdik. Bu bizim bir gurur kaynağımızdır. Temennimiz proje portföyünün artmasıdır. Vizyonumuz, AB vizyonu ile örtüşmelidir” şeklinde konuştu.
430 Bin Euro Aktarıldı
Proje geliştirme kapsamında 81 vilayet arasında Kırıkkale’nin 63. sırada olduğunu ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Cangir, 4 proje için Kırıkkale’ye 430 Bin Euro aktarıldığını söyledi. AB çalışmaları hakkında bilgi veren Cangir, amaçlarını anlattı. Cangir “Biz zaten bulunduğumuz coğrafyada bölgesel bir gücüz. Ama AB’ye girdiğimiz zaman küresel güce dahil olacağız. AB’ye girmekteki gayemiz ticaretin artması ve ekonomimizin canlanmasıdır” dedi.
Haberkale


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı