Anahtar Kelimeler:

Okul Polisleri Görevlendirilecek

Okul Polisleri Görevlendirilecek

Kadri Kartal, Projeyle Geldi.

 

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü görevine geçtiğimiz günlerde başlayan Kadri Kartal, ilk projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kartal, okul önlerinde yaşanan olayların önüne geçilebilmesi için okul polisi görevlendirmeleri yapıldığını açıkladı. Kartal, okul polislerinin ikinci dönem başıyla birlikte görevlerine başlayacağını belirtti.
Okul polislerinin, okula devam etmeyen ve suça katılım eğiliminde olan öğrencileri takip edeceğini, okul ve veli koordineli çalışmalar yapacağını ifade eden Emniyet Müdürü Kartal, “Polisler bilgi paylaşımına yardımcı olacak. Bu çalışmayla öğrencilerin suç unsuruna katılmamalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Buralarda en ufak bir olay bizim imajımızı zedeler, buna müsaade etmeyiz” dedi.  Kartal şu bilgileri verdi: “Mobese faaliyete girmiş ve yeni araçlar alınmış. Bizim adımıza hizmetler alınmış. Biz de bu hizmetlere yenilerini eklemek için çalışacağız. 5 ilçede polis teşkilatları kuruldu. Bu teşkilatlara yeni bina ve lojman kazandırılması için çalışmalarımız var.”
Koordineli Çalışma
Kırıkkale  Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Bu proje ile  suça katılım eğiliminde olan öğrencileri takip edeceğini, okul ve veli koordineli çalışmalar yapacağını söyledi.
Haberkale


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu