Anahtar Kelimeler:

Otel Kalitesinde Hastane

Otel Kalitesinde Hastane

Yeni Hastanenin Yapım İhalesine 12 Mart`ta Çıkılacak.

 

AKP Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Yüksek İhtisas Hastanesi’nin bahçesine yaptıracakları 9 katlı otel kalitesindeki hastanenin yapım ihalesinin 12 Mart 2010 tarihinde yapılacağını söyledi. Yeni hastanenin sağlıkta büyük bir yatırım olduğunu dile getiren Turan Kıratlı, “2 yıllık çabamız ile Kırıkkale’mize 5 hastane kazandırdık. Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun”  dedi.  
En ileri teknoloji kullanılarak, akıllı  bina olarak inşa edilecek yeni Hastane, yaklaşık 60 bin metrekare alana sahip olacak. 9 katlı olarak inşa edilecek modern hastanenin,  oda sayısı 400’ün üzerinde olacak ve hastanede odalar tek kişilik şeklinde dizayn edilecek.
2 Yılda 5 Hastane
Bu hastane ile Kırıkkale’nin sağlıkta geldiği noktayı dile getiren Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, bu dönemde Kırıkkale’ye 5 hastane kazandırdıklarını belirterek, “Bu hastane ile birlikte, bir yıldır hizmet veren Diş Hastanesi, Köse Petrol’ün karşısında inşaatına başlanan Tıp Fakültesi Hastanesi, Tugay’ın arkasında Arpalık çukuruna yapılacak olan Kanser Hastanesi ve Yanık Hastanesi ile Kırıkkale’mize 5 büyük hastane kazandırdık. Kırıkkale’mize bu hizmetleri kazandırdığımız için çok mutluyum, bütün hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Haberkale


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu