Anahtar Kelimeler:

Kick Boks Şampiyonası Başladı

Kick Boks Şampiyonası Başladı

Kick Boks`un Kalbi Kırıkkale`de Atıyor.

 

İllerarası Kick Boks Ligi 2009-2010 sezonu faaliyet programında yer alan gençler, büyükler ve minik yıldızlar bay ile bayan 2. etap şampiyonası Kırıkkale`de başladı.
Yahşihan Eğitim Kooperatifi Spor Kulübü Derneği`nin ev sahiplinde düzenlenen turnuvaya 10 ilden 337 bay ve 80 bayan olmak üzere toplam 417 sporcu katıldı. 17 Ağustos Spor Salonu`nda düzenlenen turnuvaya Vali Yardımcısı Ali Çetin başta olmak üzere Yahşihan Kaymakamı Ünal Coşkun, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü İbrahim Uyar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lale Öztürk, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Kick Boks Lig Başkanı Derviş Erdoğan, Yakoop Spor Kulübü Başkanı Osman Türkyılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.
Turnuva başlamadan önce, Vali Yardımcısı Ali Çetin`e, Yahşihan Kaymakamı Ünal Coşkun`a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lale Öztürk`e, Çerikli Belediye Başkanı Ömer Sakarya’ya, Yurt-Kur Müdürü İbrahim Uyar`a, Lig Kurulu Başkanı Derviş Erdoğan`a, Yahşihan Eğitim Kooperatifi Başkanı Osman Türkyılmaz`a ve Kick Boks Antrenörü Mustafa Şenol`a plaket verildi.
İller arası yapılan lig müsabakalarının Kırıkkale`de yapıldığını belirten Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yaşar Erdem, "Müsabakamıza 10 ilden 417 sporcu katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimizde bu türlü faaliyetlerin yapılmasına özen gösteriyoruz. Siz değerli spor camiasını ilimizde görmekten mutluyuz." diye konuştu.
Haberkale


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı