Anahtar Kelimeler:

Kendi Anketinde de Başarısız

Kendi Anketinde de Başarısız

Veli Korkmaz, Kendi Sitesinde Yapılan Ankette de Başarısız Çıktı.

 

Bu detay sadece Haberkale.com`da!
Her fırsatta kendisi aleyhinde internette yapılan yorumları ve anketleri eleştirdiği bilinen Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a kötü haber kendi web sitesinden geldi.
Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın www.velikorkmaz.com adresli internet sitesinde devam eden “Belediyemizin faaliyetlerinden memnun musunuz” sorusunun sorulduğu ankette, oy kullananların çoğunluğu “Hayır” cevabını verdi. Haberin yapıldığı saat itibariyle 1115 oyun kullanıldığı ankette, ankete katılan 539 kişi Belediyenin faaliyetlerinden memnun değilim derken, memnunum diyenler 508’de kaldı. 68 kişi ise kararsız olduğunu belirtti.
Kırıkkale’nin Değil, AKP’nin Başkanı Gibi
Öte yandan Kırıkkale Belediye Başkanı Korkmaz’ın web sitesi, bir belediye başkanının sitesinden çok bir siyasi partinin sitesine benziyor. Siteye ilk girişte her ne kadar “Veli Korkmaz – Kırıkkale Belediye Başkanı” yazsa ve site içeriğinde Kırıkkale Belediyesi faaliyetlerinden bahsedilse de fonda çalmaya başlayan AKP seçim şarkılarıyla ziyaretçi sitenin Kırıkkale Belediye Başkanı’na değil de bir siyasi partinin başkanına ait olduğu izlenimine kapılıyor.
Haberkale


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu