Anahtar Kelimeler:

Öğrencilerden Emniyet Ziyareti

Öğrencilerden Emniyet Ziyareti

Göreve Yeni Gelen Emniyet Müdürü Kadri Kartal`ı Ziyaret Ettiler.

 

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdürü Ünal Albayrak ve öğrencileri, Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı ziyaret etti. Daha sonra öğrenciler emniyet teşkilatı birimlerini tek tek gezdiler. Mobese sistemi hakkında bilgilendirilen öğrenciler, bu sisteme ilgi duydu.
Mobese merkezi ve olay inceleme yeri gibi önemli birimleri gezen öğrenciler, Emniyet Amirleri tarafından verilen bilgileri can kulağı ile dinleyip, sorular sorarak meraklarını giderdiler. Yavuz Selim İlköğretim Okulu 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı ziyarette Emniyet Müdürü Kadri Kartal öğrencileri ilgiyle karşıladı. Daha sonra emniyet teşkilatını gezmeye başlayan öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kat kat birimleri gezen öğrenciler amirler tarafından bilgi aldı. Öğrenciler tarafından sorulan soruları memnuniyetle cevaplayan amirler, sevgi ve paylaşmanın en güzel örneğini gösterdiler.
Polisten Korkmayın
Öğrencilerin özgüven, özsaygı, sevgi, saygı, dostluk, paylaşım, üretim gücü, girişimcilik, karar verme, liderlik, vizyon, sosyal sorumluluk, dayanışma, sosyalleşme unsurlarının sağlanması gibi çeşitli bilgiler aktaran emniyet personeli ayrıca polisin korkulacak değil güven duyulacak, örnek alınacak ve şartlar ne olursa olsun yanlarında olacağı bilincinin yerleştirilmesi, Polislik Mesleğine özendirici duygularının geliştirilmesi bağlamında, öğrencilerin polis hakkındaki merak ettikleri konuları bire bir yerinde görmelerini ve sormak istediklerini doğrudan ilgili birimde görevli personele sormalarını kolaylaştıracak bir ortam yaratıldı.
Haberkale


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli