Anahtar Kelimeler:

Böyle Otopark Olmaz

Böyle Otopark Olmaz

Tıp Fakültesi Hastanesi`nin Otoparkının İçler Acısı Hâli.

 

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, hasta ve yakanlarına 3.sınıf insan muamelesi yapılıyor. Hastane yönetimi ve personeli, araçlarını kendileri için oluşturulan özel otoparka çekerken, vatandaşın aracı son derece çağ dışı bir manzaraya sahip olan boş alana park ettiriliyor.
Yağmurun yağması ile birlikte isyan eden hasta ve yakınları, hastane yönetimine tepki gösterdi. Personel ve hastane yönetimi için oluşturulan özel otoparkın yapılmasının, adaletsiz bir uygulama olduğunu söyleyen vatandaşlar “Burada halka çifte standart uygulanıyor. Vatandaş için ayrılan toprak alan, yağmur yağdığı zaman çamur deryasına dönüyor. Doktorlar ve personel gelsin de arabalarını buraya çeksin” şeklinde ifadeler kullandılar. Hastane yöneticileri, bu rezaleti görmesine rağmen, acil çözüm olan kumlama yönetimini dahi düşünmüyor.
Devletin vatandaşa olan sıcaklığının bu hastanede hissedilmemesi tüm hasta ve yakınlarını derinden üzüyor. Çevrede bulunan esnaflarda, vatandaşın çektiği çileye şahit olduğunu ifade ederken “Vatandaşlar, arabalarını yağmur yağdığı zaman çamur deryasına dönen bu alana çekmek zorunda kalıyor. Arabadan inen insanlar, çamurdan dolayı yürümekte zorlanıyorlar. Halk tepkisini kime göstereceğini bilmiyor. Buna yetkililerin biran önce çare bulması gerekiyor. İnsanlara yapılan bu muamele bizi üzüyor” şeklinde konuştular.
Haberkale


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu