Anahtar Kelimeler:

Gurbette Aile Faciası

Gurbette Aile Faciası

Cinnet Getiren Anne, 2 Çocuğunu Öldürdü Sonra da İntihar Etti.

 

10 yıl önce çalışmak için Balışeyh’in Kulaksız Kasabasından Romanya’ya giden 32 yaşındaki Özer Çetin, Cabri isminde bir bayanla evlenerek, 2 çocuk sahibi oldu. Anne Cabri, milyonda bir görülen hastalık nedeni ile cinnet geçirerek, hem iki çocuğunu hem kendini öldürdü.
Yaklaşık 10 yıl önce Kulaksız Kasabasından Romanya’ya çalışmak için giden Özer Çetin (32), orada mutlu bir evlilik gerçekleştirdi. Milyonda bir görülen hastalığa sahip olan Cabri ile evlenen Özer Çetin’in, 2 kız çocuğu dünyaya geldi. Çocuklardan biri 9, diğeri ise 5 yaşındaydı. Yabancı Anne, hastalığı sebebiyle cinnet geçirdi. Büyük çocuğunu 65 kez, küçük çocuğunu ise 20 kez bıçaklayarak öldüren Anne Cabri, daha sonra ise eşinin eve geldiğini fark etmesi üzerine kendisini 6. kattan aşağı attı.
6.Kattan Aşağı Atladı
Edinilen bilgilere göre olay şöyle gerçekleşti: Cinnet geçiren anne Cabri, eşi Özer Çetin işteyken iki çocuğunu bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra çocuklarını yatağa yatırarak, yanlarına sevdikleri oyuncakları dizdi ve onların cansız bedeni ile bir süre oyun oynadı. Bu arada baba Özer Çetin, evi aradı. Fakat evden cevap veren olmayınca, aynı apartmanda oturan kayınbabasına haber verdi. Kayınbabasının da çağrılarına cevap verilmemesi üzerine Özer, bir arkadaşı ile birlikte evine geldi. Defalarca zile basılmasına rağmen kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine Çetin’in arkadaşı, çatı katından içeri girmeye çalıştı. Çatı katından gelen sesleri duyan anne Cabri, kendini 6. kattan aşağı attı. Anne Cabri ve çocukların cenazesi orada toprağa verildi.
Haberkale


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli