Anahtar Kelimeler:

Oyna, Oyunda Kal

Oyna, Oyunda Kal

Vali Güner, Tenis Kampanyasına Destek Verdi.

 

Kırıkkale, Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen "Oyna, oyunda kal" projesine ev sahipliği yaptı.

Başpınar stadyumunun hemen yanı başında bulunan Tenis kortlarında start alan “oyna, oyunda kal” projesine gençler ilgi gösterdi. Projeye özellikle ilköğretim okulu öğrencilerinin ilgi göstermesi bu sporun Kırıkkale’de gelecekte güzel işlere imza atılacağının göstergesi olarak yorumlanıyor. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Tenis Federasyonu Genel Sekreteri Naci Numanoğlu, Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Vali Yardımcısı Ali Çetin, Gençlik Spor İl Müdürü Lale Öztürk ve sporcular katıldı.

Tesislerde Tenis Oynayabilirsiniz
Kırıkkale`deki “oyna, oyunda kal” projesinin açılışına katılan Tenis Federasyonu Genel Sekreteri Naci Numanoğlu, gençlere tenisi sevmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ise, “bir dönem tenis zengin işi idi, şimdi her kesimden insanımız tenise merak sardı. Sosyal aktivitelerin ve sağlıklı sporun başında tenis sporu da geliyor. Gençlerimiz, aileleri, gönül rahatlığı ile gelip, Kırıkkale’deki tesislerimizde tenis oynayabilirler” dedi.
Vali Güner, Tenis Kortunda
Konuşmaların ardından genç tenisçilere, Tenis Federasyonu ve Kırıkkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan raket, tişört, şapka dağıtımı yapıldı. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, bir ara eline aldığı tenis raketi ile gösteri maçına katıldı.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli