Anahtar Kelimeler:

50 Kişilik Çete Çökertildi

50 Kişilik Çete Çökertildi

Emniyetten Dev Operasyon.

 

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çeşitli suçlardan takibe aldığı 50 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin mahkemede sorgulamaları devam ediyor.
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde tehdit, darp, bıçakla yaralama, çocukları cinsel istismar, taciz, evlenmek amaçlı 18 yaşından küçük kız çocuklarıyla arkadaşlık kurmak, hırsızlık, uyuşturucu, korku yaratmak, cebir, panik yaratmak, haksız kazanç sağlamak ve suç işlemek için örgüt kurmak isteyen şüphelileri tespit etti. Yapılan operasyonda 50 kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulamalar sonunda ikisi kardeş Oktay Ö., Onur Ö., Üzeyir A., Hüseyin S., Suat U., Yetiş E., A.P., İlhan A., F.K., A.Y., H.Ö. adlı zanlılar adliyeye çıkartıldı.
Bombaları Nereden Aldıklarını Söylemediler
2 yıldır teknik takip sonucu zanlıların ev, iş ve otomobillerinde yapılan aramalarda 3 adet el bombası, 1 adet tabanca, 1 adet uzun namlulu mavzer, 1 adet otomatik av tüfeği, M-16 tüfek fişekleri, 2 adet kuru sıkı tabanca, 6 adet patlayıcı infilak kapsülü, çek, senet, 2 adet kesici alet ve çok sayıda değişik çaplarda mermi ele geçirildi. Zanlıların bombaları nereden aldıklarını söylemediği ve susma hakkını kullandığı ifade edildi. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor. Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı da bir gün önce aynı suçlara yönelik 4 zanlıyı adliyeye çıkardı.


  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli