Anahtar Kelimeler:

Bravo Size!

Bravo Size!

Kulübede Yaşayan Yaşlı Adama Sahip Çıktılar.

 

Kırıkkale’de 2 metre karelik kulübede zor şartlar altında hayatını devam ettiren yaşlı adama Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği sahip çıktı. Dernek üyeleri, Karşıyaka Mahallesi 2202. Sokak üzerinde Ahılı köyüne ait ve kullanılmayan bir bilet gişesinde yaşam mücadelesi veren Nazım Albayrak`a (62) yardım eli uzattı.
Daha önce ayakkabı boyacılığı yaparak ailesinin geçimini sağladığını dile getiren Nazım Albayrak, yeteri kadar para kazanamadığı için eşi ve 2 çocuğu tarafından terk edildiğini söyledi. Mahalle sakinlerinin desteği ile yaşamına devam eden Albayrak, "Bana bir iş verilirse çalışırım. Yetkililerden isteğim, beni bu durumdan kurtarsınlar. İnsan gibi yaşamak istiyorum." dedi.
Yardımlar Devam Edecek
Tuvaleti, suyu, elektriği olmayan kulübede kalan Albayrak, "Nereye gitsem yaşın geçmiş diye iş vermiyorlar. Bugünleri yaşamam çok ağrıma gidiyor." diye konuştu. Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği yetkilileri ise her zaman imkanlar çerçevesinde ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını ve yardımlarının devam edeceklerini ifade etti.
Haberkale


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu