Anahtar Kelimeler:

Faciaya Kıl Payı

Faciaya Kıl Payı

Yürekler Ağıza Geldi, Faciadan Dönüldü.

 

Kırıkkale Üniversitesi Merkez Kampusu önünde tüp dolu kamyonda başlayan yangın Kırıkkale itfaiyesini seferber etti. Yangın itfaiyenin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürülürken, alevlerin kamyonun kasasında bulunan tüplere sıçramaması olası bir faciayı önledi.
Kırıkkale’de bulunan tesislerde dolumu yapılan 365 adet mutfak, 10 adet kombi ve 9 adet sanayi tüpünü Çankırı’ya götürmek üzere yola çıkan Sait Daştan yönetimindeki 18 DC 457 plakalı kamyon, Kırıkkale Üniversitesi Merkez Kampusu önüne geldiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle motorundan alev aldı. Diğer sürücülerin uyarısıyla kamyonu yolun sağına çeken sürücü Daştan, yangın büyümeden araçtan çıkarak canını kurtardı.
İtfaiyenin Hızlı Müdahalesi Faciayı Önledi
Yangının haber verildiği itfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde olay yerine ulaşarak söndürme çalışmalarını başlatırken polis ekipleri de karayolundaki trafiği kesti. İtfaiyenin yaklaşık yarım saatlik süren çalışmasaı sonucu alevler kamyonun kasasına ulaşmadan söndürüldü. Erken müdahale sayesinde yangının dolu tüplere sıçraması ve olası bir facia önlendi. Yangında kamyonun şoför mahali ve motor kısmı tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının söndürülmesinin ardından kapanan yol tekrar trafiğe açıldı.


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli