Anahtar Kelimeler:

Keskin`de Bayanlardan Sergi

Keskin`de Bayanlardan Sergi

Takı Tasarım ve Mefruşat Sergisi Açıldı.

 

Keskin Kız Meslek Lisesi’nde takı tasarım ve mefruşat sergisi açıldı. Serginin açılışını Kırıkkale Vali Yardımcısı Ali Çağlar, Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı, Keskin Kaymakamı Niyazi Ulugölü, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker birlikte yaptılar.
 Açılış vesilesiyle bir konuşma yapan Keskin Kız Meslek Lisesi Müdürü İffet Taşçılar Beşik, “ilçemizde 2009 Ağustos ayında Kız Meslek Lisemiz Metem bünyesinden ayrılarak, Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak 2009-2010 eğitim öğretim yılında bağımsız olarak yoluna devam etmektedir. Okulumuzda öğrenci sayısı 155 olup giyim ve çocuk gelişimi branşlarında ve uygulamalı ana sınıfımız bulunmaktadır. Giyim branşında talep olmadığından dolayı giyim öğretmenlerimiz ile ilçemizdeki bayranları, üreten bayanlar olarak görmek için Kırıkkale İş Kur Müdürlüğüne projeler sunulmuş ve İş Kur işbirliği ile takı tasarım ve ev mefruşatı kursları açılmıştır.” dedi.
1 Mart’ta Giysi Tadilatı Kursu
Açılan kurslara 18-40 yaş arası 30 kursiyerin katıldığını ve katılan kursiyerlerin kısa süre içerisinde sipariş çalışmaları ile ilgili aile bütçesine büyük katkı sağladığını söyeleyen müdür Beşik, “birinci dönemde 2 dönem için İş Kur’a verilen projeler kabul edilmiş olup 1 Mart 2010 itibarı ile giysi tadilatı kursu başlayacak” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kusra katılan kursiyerlere başarı sertifikaları Kırıkkale Vali Yardımcısı Ali Çağlar tarafından verildi.


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu