Anahtar Kelimeler:

Market Hırsızları Yakalandı

Market Hırsızları Yakalandı

Birçok İlde Marketleri Soyuyorlardı.

 

Aralarında Kırıkkale’nin de bulunduğu çeşitli illerdeki marketlerden bebek maması, şampuan ve jilet gibi ürünler çaldıkları iddia edilen 4 kişi Çorum’da tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Üçtutlar Mahallesi Fatih Caddesi`ndeki bir marketten hırsızlık yapan K.E`yi suçüstü yakaladı. Çeşitli suçlardan 9 sabıka kaydı bulunan K.E`nin yaptığı hırsızlığın kamera kayıtlarını inceleyen polis, M.K, A.P. ve M.C`nin de zanlıya yardım ettiğini belirledi. Bu kişileri takibe alan polis, zanlıları Samsun`daki bir otelde yakaladı. Çorum`a getirilen zanlıların, toplam 36 ayrı suçtan sabıkaları olduğu tespit edildi.
Kargoyla İstanbul’a Gönderiyorlardı
Kısa bir süre içinde Zonguldak, Karabük, Bolu, Ankara, Kırıkkale, Yozgat, Çorum, Amasya ve Samsun ile ilçelerindeki marketlerden bebek maması, şampuan ve jilet gibi ürünler çaldıkları belirlenen zanlıların, kullandıkları otomobillerin bagajları dolduğu için çaldıkları ürünlerin bir kısmını kargoyla İstanbul`a gönderdiği tespit edildi. Sorgularının ardından ``iş yerinden hırsızlık`` suçundan adliyeye sevk edilen K.E, M.K, A.P. ve M.C, tutuklandı.
Haberkale


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu