Anahtar Kelimeler:

41 Yıllık Başkanla Devam

41 Yıllık Başkanla Devam

Berberler ve Kuaförler Odası Seçimi Gerçekleştirildi.

 

Kırıkkale Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Mevcut Başkan Sebahattin Aksoy ile Ekrem Tunçkaya, Tacettin Karaca ve Murat Birdal başkanlık için mücadele ettiler. Sandıklar açıldığında mevcut Başkan Sebahattin Aksoy 70 oy alarak tekrar Başkanlık görevine getirildi.
Genel kurulda divan belirlendi. Kongrenin divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, üyeliklerini ise Şoförler Odası Başkanı Cemil Bora, Terziler Odası Başkanı Mehmet Yeşilyurt ve Servisçiler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya yaptı. Başkan Süleyman Köstekli, Kırıkkaleli Berberler ve Kuaförler için gerçekleştirilen seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
Yapılan seçimle Sebahattin Aksoy, tekrar başkanlık görevini üstlendi. 41 yıldır Başkanlık görevini yürüten Aksoy, 4 yıl daha başkanlık görevini yürütecek. Seçim sonucunda   kazanmanın sevincini yaşayan Aksoy, “Şahsıma oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ederim. Esnafımız hizmetimi beğeniyor ki beni tekrar Başkanlık görevine layık gördü. Gelecekteki faaliyetlerimizden biri ise oda binamızın modernleştirilmesidir. Bunun da sözünü aldık. En kısa sürede modern binamıza kavuşacağız, sosyal faaliyetlerimize önem vereceğiz” diye konuştu.
Yönetim Kurulu
Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seçimde 217 delegeden 203’ü oy kullandı. 4 oy ise geçersiz sayıldı. Adaylardan mevcut Başkan Sebahattin Aksoy 70, diğer adaylar Murat Birdal 68, Tacettin Karaca 38 ve Ekrem Tunçkaya ise 22 oy aldı. Sebahattin Aksoy başkanlığındaki yönetim kurulunda asil üyeler Ahmet Bozdağ, Vehbi İnci, Bayram Aktaş, Hatice İleri, Ömer Akkaya, Seyfi Duman ve Denetim Kurulu Üyeleri ise Gökhan Ağırman Mustafa Kemal Doğan ve Mehmet Cankul oldu.


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu