Anahtar Kelimeler:

Protokolden Esnafa Ziyaret

Protokolden Esnafa Ziyaret

Balışeyh`te Protokol Üyeleri Esnafları Ziyaret Etti.

 

Balışeyh İlçesinde, protokol üyelerinin esnaf ziyareti güven tazeledi. İlçe Kaymakamlığı’na atandığı günden itibaren halkın sorunlarını çözme gayreti içinde olan İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Balışeyh çarşı içindeki esnafı ziyaret etti. Ziyarete, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Temel ve Garnizon Komutanı İsmail Çetinkaya da katılarak,  İlçede bulunan esnafların sorunlarını dinlediler.
İlçedeki devlet erkânını bir anda dükkânlarında misafir olarak gören esnaflar, şaşkınlıklarını gizleyemediler. Yıllardır böyle bir tabloyu özlediklerini dile getiren çarşı Esnafı, “Sayın Kaymakamımızın ve beraberinde olan diğer yetkililerin bizleri ziyaret etmelerinden dolayı çok memnun olduk. Devlet yetkililerinin ziyaret amaçlı misafirimiz olmaları, bir bardak çayımızı içmeleri bizleri oldukça memnun etmiştir. Böyle bir tabloyu çok özlemiştik. Buradan tüm ziyarette bulunanlara tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.
Halkımıza Yakınız
Yapılan ziyaretlerden dolayı İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, ”Devlet olarak halkımıza yakın olmak istiyoruz. Bu amaçla halkımızın sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde görmek istedik. Bu ziyaretimiz tamamen ziyaret amaçlıdır. Herhangi bir teftiş özelliği içermemektedir. Esnafımızın ayakta kalması, ticaretin hareketlenmesi İlçemizi daha da geliştirecektir. Ayrıca vatandaşımızın morali de yerinde olmalıdır” dedi. Kaymakam Baygüven, Çarşı içinde yapılan esnaf ziyaretlerinin bundan böyle devam edeceğini dile getirdi.
Haberkale


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı