Anahtar Kelimeler:

Camii`de Cüzdanı Çalındı

Camii`de Cüzdanı Çalındı

Camiide Namaz Kılan Öğrencinin Cüzdanını Çalan Zanlı Yakalandı.

 

Çarşı Camii’nde akşam namazı saatinde Kırıkkale Üniversitesi’nde okuyan bir öğrencinin namaz esnasında cüzdanı çalındı. Çaldığı cüzdandan aldığı ATM kartıyla 1000 TL çeken hırsızlık zanlısı, gece 24’ten sonra tekrar para çekmek için ATM’ye gelince polislerce yakalandı.
Kırıkkale Üniversitesi’nde okuyan M.A isimli öğrenci, akşam namazını kılmak için geldiği Çarşı Camii’nde askıya astığı montunun içindeki cüzdanını namaz sonrası yerinde bulamaması üzerine durumu polise haber verdi. Durumu bankaya da bildirerek kartlarını iptal eden öğrenci, ATM kartıyla hesabında bulunan 1000 TL’sinin hırsız tarafından çekildiğini öğrendi.
2. Kez Gidince Yakalandı
Banka kartlarının şifresinin cüzdanda yazılı olmasından yararlanan hırsızlık zanlısı T.K, gece 24’ten sonra hesapta kalan parayı da çekmek için tekrar ATM’ye gelince, çalıntı kart ATM tarafından alıkonuldu ve durum polise haber verildi. Hırsızlık zanlısı daha ne olduğunu anlayamadan gelen polis ekipleri, zanlı T.K’yı gözaltına aldı. T.K, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu