Anahtar Kelimeler:

Özbayrak, GS İle Coştu

Özbayrak, GS İle Coştu

Galatasaray Maçında Hop Oturup Hop Kalkan Özbayrak, Hiç Kırıkkale Maçına Gelmedi.

 

Hafta sonu oynanan Galatasaray-Kasımpaşa maçında şeref tribününde maçı izleyen Kırıkkale Milletvekili Mustafa Özbayrak, taraftarı olduğu Galatasaray’ın gollerinde sevinçle havaya zıpladı. Özbayrak, milletvekili seçildiği Kırıkkale’nin futbol maçlarına ise hiç gelmedi.
 
Kırıkkalespor’un zor zamanlarında sesi soluğu çıkmayan Kırıkkale Milletvekili Mustafa Özbayrak, bu hafta sonu Galatasaray maçında şeref tribünündeki sevinç gösterileri ile tüm ülkede dikkat çekti. Kırıkkalespor’un maçlarında şeref tribününde görmeye hasret kaldığımız Özbayrak’ın bu görüntüleri Kırıkkalespor taraftarlarını üzdü. Kırıkkale kamuoyu, milletvekillerinin Kırıkkalespor’a ilgisiz kalmalarını yadırgadıklarını dile getirdiler.
 
Vekil Farkı
 
Taraftarlar, “Milletvekilimiz elbette taraftarı olduğu takımın maçına gidebilir ama milletvekili olduğu şehrin takımının maçlarına gelerek hiç olmazsa manevi destek vermesini beklerdik” sözlerinin ardından, Kırşehir’de milletvekillerinin takımlarının federasyona olan borcundan dolayı konan transfer yasağının kaldırılması için 150 milyar verdiklerini hatırlattılar. Taraftarlar Kırıkkalespor’un zorluk yaşamasına rağmen, vekillerin hiç seslerinin çıkmamasını da eleştirdiler.
 
Haberkale


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı