Anahtar Kelimeler:

Kadınların Köçekli Eğlencesi

Kadınların Köçekli Eğlencesi

Dünya Kadınlar Günü`nü Köçekle Kutladılar.

 

8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Kırıkkale’de bulunan Villa Restoran’da bir araya gelen kadınlar, günlerinin kutlanmasına iki gün kala hafta sonu nedeniyle düzenledikleri eğlence de “Erkekler dansöz oynatıyor. Biz neden köçek oynatmayalım” diyerek restoranda erkek köçek oynattılar.
Restoranda beklenen kalabalık olmamasına rağmen kadın kadına eğlenmeyi tercih eden kadınlar, önce müzik eşliğinde eğlenmenin tadını çıkarırlarken günleri için Meltem Umaç, bayan arkadaşları adına yaptığı açıklamada “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için bir araya geldik. Hep erkekler dansöz oynatacak değil ya, biz de bugün köçek oynatacağız. Hep beraber Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayacağız” dedi.
Köçek Erdal Geyikçi (39) ise “23 yıldır köçeklik yapıyorum. İlk defa bayanların programına katılıyorum. Bu beni mutlu etti. Erkek olarak kadınlar gününü kutluyorum. Bayanlar beni aradıklarında erkekler dansöz oynatıyor. Biz de köçek oynatacağız demeleri karşısında önce şaşırdım. Ben de hanımları eğlendirmek için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
 


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu