Anahtar Kelimeler:

Bahşılı`ya Önemli Yatırım

Bahşılı`ya Önemli Yatırım

HEY Tekstil'den Bahşılı'ya önemli yatırım.

 

HEY Tekstil Grubu yatırım yapmak için Bahşılı’ya geldi. 4000 metre kapalı alana yapılacak yatırımla ilgili Bahşılı Belediye Başkanlığı makamında imzalanan ön protokol ile ilk adımı atılan Fabrika kurulma girişimleri başladı.
Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’in makamında Vali, Kaymakam, Belediye Başkanı ve HEY Tekstil firma sahibi bir araya gelerek, yapılan girişimin Kırıkkale’ye ve Bahşılı’ya çok faydalı olacağı, Kırıkkale insanına istihdam alanı açılacağını belirttiler.
Vali Güner: Bu Yatırım Çok Önemli
Makamda imzalanan protokolle ilk adımı atılan yatırımla ilgili Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, “bu gün Bahşılı Belediyesi’nin destekleri ile 4000 metre kapalı alana yatırım yapılacak. Hemşerimiz Süreyya bey, eşi Aynur hanım’ın yapacağı yatırım ilimiz için çok önemli, Bahşılı için çok önemli, Belediye için çok önemli olacak. Bu yatırımla Kırıkkale’nin, Bahşılı’nın adı Türkiye’ye duyurulacaktır. HEY Gruba teşekkür ediyoruz. Bu konuda biz Valilik olarak her zaman şemsiye olacağız” diyerek desteklerini esirgemeyeceklerini kaydetti.
Bişkin: Yatırım İçin Her Türlü Desteğe Hazırız
Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin ise, protokol imzalama seremonisinden sonra yatırımcıya, valiye, kaymakama teşekkür ederek, “Ülkemizde kendini kanıtlamış başarılı bir sektörün ilimizi, ilçemizi tercihi bizim için gurur kaynağıdır. Huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum. Kendilerine Belediye olarak her türlü desteği vereceğimize söz veriyoruz” diyerek ilçe halkının ve meclis üyelerinin yatırıma tam destek verdiğini belirtti. HEY Grup sahiplerinden olan bayan yatırımcı Aynur Bektaş adına Eşi Süreyya Bektaş ise şunları söyledi: “Tekstilde genellikle bayanlar çok çalışır, çünkü onların el becerileri daha yatkındır. HEY tekstil burada yatırımcıların ilgisini çekecektir. Diğer sanayicilerin de ilgisini çekecektir. İnşallah bu hayırlı bir başlangıç olacak. Buradaki amaç yöre halkını kazandırmaktır, istihdam alanı sonradan gelişecektir. Daha sonra yatırımcı da kazanır. Kırıkkale’de ben bu yatırımın çok çabuk büyüyeceğini düşünüyorum.”
Konuşmaların ardından HEY Grubu adına Süreyya Bektaş ile Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, ön protokole imza atarak Bahşılı’ya kurulacak olan tekstil yatırımı için ilk adımı atmış oldular.
Haberkale


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı