Anahtar Kelimeler:

Kalleşçe Öldürüldü

Kalleşçe Öldürüldü

Memduh Bodur, Silahlı Saldırıya Kurban Gitti.

 

Kırıkkale, büyük bir değerini kaybetmenin acısını yaşıyor. Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, Kırıkkale’nin göbeğinde uğradığı kahpece bir silahlı saldırı sonucu yaşama veda etti. Bodur’un karşısına çıkmaya dahi cesaret gösteremeyen katil zanlısı Bülent K., başkan Bodur’u haince arkasından 3 el ateş ederek yaraladı. Gözünü nefret bürüyen zanlı, bununla yetinmeyerek yere düşen Bodur’un kafasına 2 el daha ateş etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan Bodur’a Kırıkkale’nin duası yetmedi.
Hacılar’ın 3 dönemdir örnek gösterilen rekortmen Belediye Başkanı Memduh Bodur, dün kahpece bir saldırı sonucu hayatını kaybetti. Bülent K. isimli katil zanlısı tarafından Kırıkkale’nin en merkezi noktasında silahla ağır bir şekilde yaralanan Bodur, kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Hacılar’ı Türkiye’ye Örnek Belde Yapmıştı
Başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren ve örnek gösterilen Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, gerçekleştirdiği çalışmalarla Hacılar’ı Türkiye’nin en modern beldelerinden biri haline getirmişti. İşçisine maaş borcu değil maaş fazlası olan bir Belediye meydana getiren Bodur, birçok ilde bile olmayan Mobese kamera sistemini Hacılar’a kurdurmuştu.
Eğitimin En Büyük Destekçisiydi
Eğitim alanındaki faaliyetleriyle de takdir toplayan Bodur, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin eğitimle gerçekleşeceğini her fırsatta söyleyerek bu alandaki çalışmalarına aralıksız devam ediyordu. Şahsi girişimleriyle Hacılar’a Kırıkkale Üniversitesi’ne ait bir Meslek Yüksekokulu kazandıran Bodur, 10 gün önce gerçekleştirdiği basın toplantısında, basın mensuplarına heyecanla çok önemli bir müjde veriyordu.: “Belediye kaynaklarını kullanmadan, tamamen kendi girişimlerimizle hayırsever dostlarımıza ulaştık ve onlardan sağladığımız kaynaklarla Hacılar’a Kırıkkale’de dahi olmayan çok modern ve son derece zengin altyapısı olan bir okul kazandırıyoruz. Sizden ricam bu haberi şimdilik kamuoyuyla paylaşmayın. İnşaatımız belli bir seviyeye gelsin inşallah bunu gerçekleştireceğimiz törenle kamuoyuna açıklarız”
Ama olmadı. Kendi ekmek verdiği eller, kendisine kurşun sıktı. Haince, kahpece, sırtından 3 kurşun. Yetmedi, yere düşünce kafasına da 2 kurşun. Bu kurşunlar sadece Memduh Bodur’a sıkılmadı. Hacılar’daki huzur ortamına sıkıldı. Hacılar’ın, Kırıkkale’nin geleceğine sıkıldı. Kırıkkale dün, büyük bir değerini kaybetti.
Saygı ve rahmetle anıyoruz.


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu