Anahtar Kelimeler:

Güle Güle Memduh Başkan

Güle Güle Memduh Başkan

Suikastta Öldürülen Memduh Bodur Toprağa Verildi.

 

11 Mart günü saat 18.30 sıralarında Kırıkkale şehir merkezinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hacılar Belde Belediye Başkanı Memduh Bodur, Hacılar’da düzenlenen törenden sonra Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Hacılar Mezarlığı’nda toprağa verildi. Törene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.
Perşembe günü akşamı kanlı bir saldırıya kurban giden Memduh Bodur son yolculuğuna uğurlandı. Hacılar’da Bodur için düzenlenen cenaze töreninde gözyaşı sel oldu aktı. Bodur’un cenaze törenine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere, çok sayıda siyasi, bürokrat ve vatandaş katıldı. Bodur’un cenazesinin beldeye getirilişinde ve daha sonrasında Hacılar’lı vatandaşlar ve özellikle bayanlar ağıtlar yaktı, gözyaşı döktü.
Bahçeli Açıklama Yapmadı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olayla ilgili sorulan hiçbir soruya cevap vermedi. Bahçeli’nin deyim yerindeyse ağzını bıçak açmadı ve oldukça üzgün olduğu görüldü. Bahçeli de bizzat mezarlığa kadar gitti ve Bodur’un defni esnasında mezarına kürekle toprak attı. Cenaze törenine Kırıkkaleli ünlü işadamı Saadettin Saran da katıldı


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu