Anahtar Kelimeler:

Kaymakama Öğrencilerden Ziyaret

Kaymakama Öğrencilerden Ziyaret

Ankara Üniversitesi Öğrencileri, Yahşihan Kaymakamını Ziyaret Etti.

 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nden kamu yönetimi öğretim görevlisi Prof.Dr. Birgül Ayman Güler öğrencilerine uygulamalı ders anlattı
Yahşihan Kaymakamı Ünal Çoşkun’un misafiri olarak ilçeyi ziyarete gelen Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nden kamu yönetimi öğrenci ve öğretim görevlilerinden oluşan bir grup ilçede uygulamalı ders yaptılar. Ziyaret saat 10.30’da Köseler petrolde sabah kahvaltısı ile başladı. Prof.Dr. Birgül Ayman Güler ve 40 Siyasal bilgiler öğrencisi ilk önce Yahşihan mezarlığını ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından tarihi istasyonda bir süre bilgi alan ekip Belediye meydanından YAKOOP irtibat bürosu ve Yahşihan Havalisi Derneği’ni ziyaret ettiler.
Kaymakamlık makamında ilçe kaymakamı Ünal Coşkun kurumlar hakkında öğrencilerle sohbet etti, öğrencilerin sorularına cevap verdi. YAKOOP Eğitim kurumlarına geçen heyet burada kooperatif başkanı Osman Türkyılmaz’dan kooperatifin kuruluşu, çalışmaları ve katılmalı yönetim hakkında bilgi aldı. Öğretim görevlisi Prof.Dr. Birgül Ayman Güler, ilçe kaymakamı Ünal Coşkun’un bu davetinden dolayı teşekkür ederek bu gezilerinin öğrencilerine çok yarar sağladığını bildirdi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nden kamu yönetimi öğretim görevlileri ve öğrencileri bir günlük kaymakamlık anısı yaşamalarının ardından ilçeden memnun şekilde ayrıldılar.


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı