Anahtar Kelimeler:

Gitmediği İstanbul`da Ceza Yedi

Gitmediği İstanbul`da Ceza Yedi

İstanbul`a Ömründe Gitmemiş Adama, İstanbul`dan Trafik Cezası Geldi.

 

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Kadir Hacıbaloğlu, hayatı boyunca hiç gitmediği İstanbul’dan gelen trafik cezası ile şoke oldu.
İstanbul’a gitmeyen aracına 198 TL otoyol geçiş cezası geldi. Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli bulunan Kadir Hacıbaloğlu (42) yaşamında hiçbir zaman gitmediği İstanbul’da 71 AK 294 plakalı otomobili ile 2005 yılında Mahmutbey-Edirne otoyolundan geçişi sırasında ücret ödemediği gerekçesi ile 198 TL ceza ödemesi istendi. 42 yaşında olmasına rağmen hayatında hiç İstanbul’u görmediğini ve belirtilen tarihlerde Kırıkkale’de olduğunu söyleyen Kadir Hacıbaloğlu “Yıllardır otomobilimle Kırıkkale dışına çıkmadım ve hiç İstanbul’u görmedim. Adıma kayıtlı bulunan 71 AK 294 plakalı otomobilim ile Mahmutbey-Edirne otoyolundan ücret ödemediğimi ve bunun içinde para cezası gelmesi beni hayrete düşürdü” diye konuştu.
İspatlarlarsa Cezayı Ödemeye Hazırım
Hacıbaloğlu, “Ben Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğünde memurum, kesinlikle hiçbir zaman için uzun yola çıkmadım. Bu durum karşısında ne yapacağımı şaşırdım. Ulaştırma Bakanlığı 17. Bölge tarafından adıma gönderilmiş olan karara itiraz ettim. Şu anda bekliyorum ne olacağını, gerekirse konuya mahkemeye kadar götürmeye hazırım” dedi. Hacıbaloğlu, belirtilen tarihler arasında Kırıkkale de olduğunu yetkililerin bana ait olan 71 AK 294 plakalı otomobilimin kamera kayıtlarını bir kez daha incelenmesini, delillerle belirtilmesi halinde adına gönderilen cezayı ödemeye hazır olduğunu sözlerine ekledi.
Haberkale


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı