Anahtar Kelimeler:

Hacılar`da Başkan Seçilecek

Hacılar`da Başkan Seçilecek

Memduh Bodur`un Ardından Yeni Başkan Kim Olacak?

 

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur’un uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Hacılar’da Cuma günü seçim yapılacak. 5 AKP’li ,4 MHP’li üyenin bulunduğu Belediye Meclisi’nde Hacılar’ın yeni Belediye Başkanı seçilecek.
 
Cuma günü Hacılar Kasabası için yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Memduh Bodur’un tüm Kırıkkale’yi yasa boğan ölümünün ardından Hacılar Belediyesi’nin yeni Başkanının seçimi için süreç start aldı. Hacılar’da yapılacak başkanlık seçimi öncesinde belediye meclisinde temsilcileri bulunan Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri ve Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticileri Vali Hakan Yusuf Güner başkanlığında dün bir araya geldiler.
9 Kişiden Birisi Başkan Olacak
Cuma günü saat 09.30’da yapılması kararlaştırılan seçimin beldede herhangi bir olumsuzluğa mahal vermeden, huzurlu, sağlıklı ve sakin bir ortamda gerçekleştirilmesi için taraflar görüş alışverişinde bulundular. Hacılar Belediye meclisini oluşturan 4 MHP’li ve 5 AKP’li üyenin, kendi aralarında yapacakları seçimin ardından belirlenen isim Hacılar Belediyesi’nin yeni başkanı olarak görev yapmaya başlayacak. Her iki partinin de yöneticileri, seçimin huzurlu bir şekilde gerçekleştirilmesi için azami çaba sarf edeceklerini ifade ettiler.
 
AKP Belediye Meclis Üyeleri

1.Nuri Deniz

2.Memduh Bağrıaçık

3.Erdal Erdoğan

4.İbrahim Gündoğdu

5.Cemal Cetin



MHP Belediye Meclis Üyeleri


1.Cengiz Aslan

2.Nevzat Alakuş

3.Hüseyin Koyuncu

4.H.Ömer Bağrıaçık
Haberkale


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu