Anahtar Kelimeler:

Bodur`un Kardeşinden Açıklamalar

Bodur`un Kardeşinden Açıklamalar

Levent Bodur: Ağabeyim Kimsenin Ekmeği İle Oynamadı.

 

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur’un suikast sonucu öldürülmesinden sonra ulusal basında çıkan haberlere karşılık kardeşi Levent Bodur, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Başkanın kardeşi Levent Bodur, suikast sonucu öldürülen ağabeyinin hiç kimsenin ekmeği ile oynamadığını, işe aldığı, kadro verdiği, düğününü yaptığı özel koruması olarak da görev verdiği, halen işte çalışmaya devam eden kişinin kurgulanarak tetikçilik yaptığını söyledi.
Mobese Kayıtlarında Zanlıya Yardım Edenler Görünüyor
Levent Bodur, konuşmasında “ağabeyim Hacılar için tüm gayreti ile çalıştı. Eğitim gönüllüsüydü. Hacılar’da bir okul temeli atmıştı. Türkiye’nin en pırıltılı beldesi yapma çabasındaydı. Biz hiç kimsenin ekmeği ile oynamadık. Ağabeyimi vuran şahıs Aralık ayında kendi isteği ile 70 günlük izin talep etmiş ve izinde olduğu halde maaşı yatmıştır. Şubat ayının maaşı da belediye tarafından Pazartesi günü yatırılmıştır. Özellikle ulusal basında çıkan işten çıkardığı işçi tarafından vuruldu haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Hukuki yollardan hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Çünkü Türkiye’nin dört bir tarafından bize taziye için telefon açan arkadaşlarımızın, işten çıkardığı bir işçinin vurmasından dolayı üzüntü duyduğunu ifade etmesi bizleri derinden yaralıyor. Kırıkkale’de cinayetin işlendiğinde tetikçiyle birlikte 6 kişi de olay yerinin köşe başlarında bulunduğu Mobese kameralarında gözükmektedir. Bu kişileri biz biliyoruz. Bu kişiler silahlı saldırının ardından Hacılar kasabasının girişindeki kahvehanenin önünde buluşmuşlardır. Bu cinayet çok iyi hazırlanmıştır. Cinayette AKP’li meclis üyelerinin de parmağı vardır. Biz Hacılar’ı katillere bırakmak istemiyoruz. Bodur ailesi ve büyük yaşlılarımızla bu belediyeyi katillere bırakmayacağız, mücadelemizi sürdüreceğiz. Eğer bu AKP’li meclis üyelerinden birileri gelecek olursa Bodur ailesi olarak doğacak olumsuzluklara müdahale edemeyeceğiz.   
Veli Korkmaz 100 Kez Öldürülürdü
Ulusal basında çıkan yanlış haber bizi baya üzmüştür. “İşten çıkarıldı diye vurdu’’    haberi yanlış bir haberdir, bu basın toplantımızdaki amaç budur. Eğer işten çıkarılan başkan vurulsaydı, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz işten 100 kişiyi çıkardı, onun 100 kere vurulması lazımdı. Ağabeyimizi herkes severdi sayardı. O belediye bizim canımızı yaktı. Bizim artık bu saatten sonra belediye ile işimiz gücümüz yok. Bodur ailesi olarak adalete güvenimiz sonsuz. Ağabeyim Memduh Bodur adalete güvendiği için öldürüldü. Ankara’da çakallık yapan bir adamı dışarıda çalışmasın diye alıp köye getirdi. Kadrolu işe başlattı ama ne oldu geldi biricik ağabeyimizi vurdu. Bizi derinden üzen olay da bu. Bu tetikçi siyasi oyunun bir parçası oldu. Eğer ağabeyim AK Partili olsa öldürülmezdi ve koruma talebi kabul olurdu.
Valilikten Koruma Talebine Red Cevabı
Bugün burada ikinci bir önemli konuya değinmek istiyorum. Ağabeyimin 04.03.2010 tarihinde Valilik nezdinde koruma talebi olmuş. Ancak red kararı çıkmıştır. Ancak ne yazık ki red kararı hâlâ bize ulaştırılmamıştır. Artık ağabeyimiz yok, korumaya da gerek yok. Ömrünün her yılını, gecesini, gündüzünü kasabaya adadı. Ama ne oldu, bir kişinin yüzünden öldü. Geçen yılın Temmuz ayında AK Partili Belediye meclis üyelerinin başını çektiği ve tuttuğu öğrenilen bir şahıs Emniyet tarafından yakalanmıştı. Hem meclis üyeleri hem de şahıs adliyeye çıkarıldı ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kanlı Koltuğa Katiller Oturamaz
Memduh Bodur 400 kişiye ekmek verdi. İşten atsaydı insanların ekmeğiyle oynasaydı ölmezdi. Bizler acımızı bile yaşayamadık. Cenazenin üçüncü günü seçimi konuştular. Bizim bundan sonra Hacılar Belediye Başkanlığında gözümüz yok. Memduh Bodur bize şerefli ve onurlu bir geçmiş bıraktı. Ancak herkesin içinde başkanı öldürüp yerine geçeceğiz, O’na birinci yılını göstermeyeceğiz diyenler, O’nu öldürmek için kiralık katiller tutanlar, o zaman yapamadılar şimdi Bülent Koyuncu’ya yaptırdılar. Fakat şunu kimse unutmasın, o kanlı koltuğa katiller oturamaz.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu