Anahtar Kelimeler:

Şehir İçini Bu Şoförlerden Kurtarın

Şehir İçini Bu Şoförlerden Kurtarın

YÖN Firmasının Şoförleri Vatandaşın Tepkisini Çekiyor.

 

Şehir içi ulaşım ihalesini kazanan Yön firması bir yandan kartlı sisteme geçerek Kırıkkale’yi modern ulaşımla tanıştırmaya çalışırken, eğitimsiz ve kaba personeliyle eksi puan almaya devam ediyor.
Kırıkkale’de şehir içi otobüsleri kullanan şoförlerden herkes şikâyetçi. İçlerinde işini iyi yapanlar olsa da, şoförlerin geneli vatandaşa kaba davranıyor ve yollarda trafik kurallarını hiçe sayıyor. Şehir içi ulaşım ihalesini kazanan Yön firması, her ne kadar kartlı sistem gibi yenilikler getirerek vatandaşı modern ulaşımla tanıştırmak istese de kendi personelleri firmayı zora sokuyor.
İşine Gelirse Anlayışı
Bunun son örneği 18 Mart akşamı saat 19.30 sıralarında yaşandı. Haberkale muhabirinin de şahit olduğu olayda, 71 DN 440 plakalı özel halk otobüsünün şoförü, otobüsü şehir içinde oldukça hızlı biçimde kullanmaya ve trafik kurallarını hiçe saymaya gelen tepkilere rağmen devam etti. Muhabirimizin şoförün yanına giderek bunu neden yaptığını sorması üzerine ise şoförden pişkince bir cevap geldi. Muhabirimize “işine gelmiyorsa binmezsin” diyen otobüs şoförü, aracı aynı şekilde kullanmaya devam etti. Otobüsteki diğer yolcular da muhabirimizin tepkisine ortak olarak Yön firmasının bu düzensizliğe bir son vermesini istediler.
Haberkale


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli