Anahtar Kelimeler:

Yine Bir Puan

Yine Bir Puan

Kırıkkalespor, Başkentten Bir Puanla Dönüyor.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Klasman Üçüncü Grup’ta mücadele eden MKE Kırıkkalespor, Başkent deplasmanında Ankara Demirspor ile karşı karşıya geldi. Şimşekler rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koymasına karşın maç 0-0 sona erdi.
Güneşli ve güzel bir havada, Cebeci İnönü Stadı’nda karşı karşıya gelen her iki ekipte orta sahayı kalabalık tutup rakip kalede ani geliştirdiği ataklarla sonuca gitmeye çalıştı. Buna karşın Kırakkalespor deplasmanda olmasına karşın rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koydu. Özelikle ilk yarıda girmiş olduğu birçok gol pozisyonundan yararlanamadı.
Ev sahibi ekip maçın ilk 15 dakikalık bölümünde etkili olurken, Şimşekler maçın ilerleyen dakikalarından oyunu dengeledi ve rakibine oranla daha iyi bir futbol ortaya koydu.
Kırmız Şimşekler, ilk yarıda rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koymasına karşın üstünlük sayısını sağlayamadı ve iki ekip soyunma odasına 0-0’lık sonuçla gitti.
İKİNCİ YARI
İkinci yarıyı da etkili ve istekli başlayan yine Kırıkkalespor olurken, rakip kalede yakaladığı birçok gol pozisyonunu yine değerlendiremeyen ekip oldu. Ankara Demirspor, ev sahibi olmasına karşın kalemizde fazla etkili olamadı ve pozisyon bulmakta sıkıntı yaşadı.
Ankara Demirspor ile arasındaki bir puanlık farkı korumak için iyi savunma yapan Şimşekler rakibine fazla pozisyon vermezken, iki ekipte centilmence bir mücadele ortaya koydu. Rakibine oranla etkili olmasına karşın gol yollarında beceriksizliğini bir türlü yenemeyen Kırıkkalespor deplasmandan aldığı bir puanla Kırıkkale’ye döndü.
Öte yandan bu hafta Üçüncü Grup’ta oynanan üç maçta beraber sonuçlandı.
3. GRUP MAÇLARI
Düzcespor 1-1 Gölcükspor
Beylerbeyi 0-0 Keçiörengücü
İstanbul Kartal Bld. 0-0 Maltepespor
Haberkale


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı