Anahtar Kelimeler:

Fabrikada Yangın

Fabrikada Yangın

Kırıkkale OSB`deki Bir Mobilya Fabrikasında Yangın Çıktı.

 

Kırıkkale Organize Sanayi Sitesindeki (OSB) bir mobilya fabrikasının kalorifer kazan dairesinde çıkan yangında, 60 bin lira civarında maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

 

Alınan bilgiye göre, OSB`deki 460 kişinin çalıştığı bir mobilya imalat fabrikasının kazan dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle, kazan dairesine yakın bölgedeki servis otobüsleri ile fabrikaya ham madde getiren kamyonlar fabrika dışına çıkartılırken, itfaiyeye de haber verildi. Yaklaşık 2 saat süren müdahale sonunda yangın kontrol altına alındı. Bu arada yangına müdahale eden itfaiye görevlileri ile onlara yardım eden fabrika çalışanlarından bazıları yoğun dumandan etkilenirken, bu kişilere yoğurt dağıtıldı.
Güner de Çalışmaları İzledi
Bölgeye gelen Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ile İl Jandarma Komutanı Albay Alpaslan Evren de söndürme çalışmalarını takip etti. Yangının kontrol altına alınmasının ardından içeriye giren iş makinesi içerdeki malzemeleri dışarıya çıkartmaya çalışırken binanın çatısı büyük bir gürültü ile çöktü. Çevredekilerin yardımı ile iş makinesi dışarıya çıkarıldı. Fabrikanın yönetim kurulu üyesi Fatih Sarı, yangının kazan dairesinde çıkmasının can kaybını önlediğini belirterek, maddi hasarlarının ise ilk belirlemelere göre 50-60 bin lira civarında olduğunu kaydetti.
Haberkale


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu