Anahtar Kelimeler:

Kızılay`a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kızılay`a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaplanhan`ı Ziyaret Eden Turan Kıratlı, Projelerle İlgili de Bilgi Verdi.

 

Kızılay Derneği Kırıkkale Şube başkanlığına yeniden seçilmesi dolayısıyla Özel Yaşam Hastanesi’ndeki ofisinde Cengiz Kaplanhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AKP Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, üzerinde bu zamana kadar çalışmakta oldukları projelerin karar aşamalarında sona gelindiği artık temel atma aşamasına geçileceğini söyledi.
Kaplanhan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, üzerinde çalıştığı projelerle ilgili de bilgi verdi. Kırıkkale’ye açılacak 5 hastaneyle Kırıkkale’nin taçlanacağını söyleyen Kıratlı, kemik hastanesi, yanık hastanesi gibi özel alanlardaki hastanelerin açılmasıyla Kırıkkale’ye yoğun ilgi olacağını kaydetti. Bu tür hastanelerin Ankara’da dahi olmadığını belirten Kıratlı, “Ankara’dan ve çevre illerden birçok hasta Kırıkkale’ye gelecek ve bu da Kırıkkale’nin kazanımı olacak” diye konuştu.
Elmadağ Yolu, Yeniden Asfaltlanacak
Kırıkkale’nin çevresinden geçecek otobanlarla da ilgi odağı olacağını dile getiren Turan Kıratlı, “İstanbul’dan çıkan vatandaş otobanla Kırıkkale içerisinden Adana’ya, Kayseri’ye, Karadeniz vilayetlerine çok rahat ulaşacak. Bu otobanların yapılmasıyla, bunların yanına yapılacak tesislerle, ek getirilerle Kırıkkaleli vatandaşlarımız kazanacak” dedi. Elmadağ yolundaki şu andaki asfaltın alıştırma asfaltı olduğunu söyleyen Kıratlı, çok yakın zamanda ikinci ve çok kaliteli asfaltın atılarak vatandaşların hizmetine sunulacağını bildirdi.
Hizmetler Bir Anda Gerçekleşmiyor
Göreve geldiği günden itibaren önce projelerini anlatmaya başladığını, sonra da bu projeler için hükümetten izin ve kararlar almaya çalıştığını söyleyen Kıratlı, artık bu aşamaların da sonuna geldiğini, yakında temel atma safhasına geçileceğini açıkaldı. Devlet yatırımlarından hariç özel sektörü de Kırıkkale’ye getirmek için yoğun görüşmeler yaptığını söyleyen Kıratlı, bu çalışmaların da sonlanması için uğraş verdiklerini kaydetti.


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu