Anahtar Kelimeler:

Çöp Bırakana Ceza Var

Çöp Bırakana Ceza Var

Ağca: Kim Olursa Olsun Cezayı Yiyecek.

 

Daha önce Kızılırmak kıyısındaki araziye çöp dökülmesi hususunda uyarılar yasak getirdi. Organize Sanayi esnaflarına bu konuda uyarı geldi. Artık hiçbir sanayici Kızılırmak kenarına çöp atamayacak. Çöp dökmeleri halinde ceza alacaklar.
Kırıkkale Yahşihan İlçe sınırlarında bulunan ve gittikçe büyüyen Organize Sanayi, esnaflarının başıboş rast gele her yere çöp dökmeleri belediye tarafından yasaklandı.
Yahşihan İlçesi Irmak Kasabası terk edilen karayolu, Irmak yol kenarlarına dökülen çöplere tepki gösteren Irmak Belediye Başkanı Bilal Ağca çevreyi kirleten kim olursa olsun cezayı yiyecek diyerek uyarıda bulundu. Ağca “Eski yol kullanılmıyor diye buradaki Kızılırmak kıyılarına çöp dökülüyordu. Yakın araziye çöplerin dökülmesi pikniğe gelen ve buralarda konut kent kurmak isteyen yatırımcıları ürkütüyordu. Dökülen çöplerden sorumlu sanayi esnafı olduğunu belirledik. Biz ihtarımızı verdik şimdi giriş yollarını da kapattık. Yinede dökmeye devam edilirse çevre kirliliği ve sağlık nedenleri ile kanuni işlem başlatılıp ceza verilecektir. Özellikle Organize Sanayi esnaflarının çöplerini gösterilen yerlere dökmeleri gerekir” diyerek tepkisini dile getirdi.
Haberkale

 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı