Anahtar Kelimeler:

Hasandede`ye Hatıra Ormanı

Hasandede`ye Hatıra Ormanı

Anayasa Mahkemesi Hatıra Ormanına Başkan Haşim Kılıç da Ağaç Dikti.

 

Hasandede Kasabası’ndaki ‘Anayasa Mahkemesi Hatıra Ormanı’na fidan dikme törenine Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç da katıldı
Hasandede Beldesi Tilkiş Mevkiinde “Anayasa Mahkemesi Hatıra Ormanı”na Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve Mahkeme Üyeleri tarafından fidan dikildi. Hasandede Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilen ve “Anayasa Mahkemesi Hatıra Ormanı” adı verilen mevkide düzenlenen törenle fidan dikimi yapıldı. Vali Güner yaptığı konuşmada fidan dikiminin önemli olduğunu ve bu tip çalışmaları desteklediklerini söyledi.
Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ise yaptığı konuşmada Hasandede Belediye Başkanına bu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek Hatıra Ormanı için fidan desteğinin süreceğini belirtti. Programa Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve Anayasa Mahkemesi üyeleri, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Jandarma Komutanı, Kırıkkale Belediye Başkanı, Kırıkkale Adliye Erkanı, Bürokratlar, TEMA İl Temsilciliği, Çevre Orman İl Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, Belediye Personeli ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Yağmurun yağması ile kısa süren programın sonunda bütün katılımcılara belediye tarafından etli bulgur pilavı ikram edildi.
Haberkale


  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli