Anahtar Kelimeler:

Bölükbaşı: AKP, İşsiz Üretti

Bölükbaşı: AKP, İşsiz Üretti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Kırıkkale`de Konuştu.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, partisince düzenlenen “Çözülen Türkiye” isimli konferansta yaptığı konuşmada, “AKP, 1 milyon 900 bin işsiz sayısı olan Türkiye`yi 5,5 milyon işsizin yaşadığı bir ülke haline getirdi” dedi.

Bölükbaşı, “Türkiye 8 yıla yakın bir süredir, AKP iktidarı tarafından yönetilmektedir. Bugün karşımızdaki Türkiye giderek yoksullaşan, fakirleşen, küçülen, işsizliğin ve açlığın pençesinde yaşam savaşı veren, gelecek ümidini kaybetmiş milyonların yaşadığı bir Türkiye`dir`` diyen Bölükbaşı, ``Bugün Türkiye cephelere bölünmüş, kavga eden, kamplaşma ve kutuplaşmanın her alana yayıldığı, ortak milli ve manevi değerlerimizin bir çatışma aleti haline getirilmiş, milli dayanışma ruhu yara almış, huzursuz ve kan kaybeden bir Türkiye`dir. AKP, 1 milyon 900 bin işsiz sayısı olan Türkiye`yi 5,5 milyon işsizin yaşadığı bir ülke haline getirdi” diye konuştu.

Bölükbaşı, şunları söyledi:

“Türkiye`de bugün itibariyle, sadece 29 bin kişinin bankalardaki parası 200 milyar Türk lirasını aşmıştır. Bu da 150 milyar dolardır. Bu tablo bize şunu göstermektedir. Anadolu deyimiyle, AKP döneminde, `zengin arabasını dağdan aşırmış, züğürt ise düz ovada yolunu şaşırmıştır` AKP refahı yandaşlara; yoksulluğu ve fukaralığı vatandaşlara eşit bir biçimde paylaştırmıştır.”
Yetki Verilirse Hesap Soracağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bölükbaşı, dokunulmazlık zırhına saklananlardan, Türk milleti seçimlerde yetki verirse hesap soracaklarını kaydederek, “Bu ülkeyi talan edenleri nereye kaçarlarsa yakasından, ensesinden tutup Türk adaletine getireceğiz. Bu Türk milletine şeref ve namus sözüdür” şeklinde konuştu.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu