Anahtar Kelimeler:

Güner`den BEDAŞ`a Sert Uyarı

Güner`den BEDAŞ`a Sert Uyarı

Vali Güner, BEDAŞ`ı Sert Sözlerle Uyardı.

 

Haberkale - Video Haber
Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner’in ilçe gezilerindeki bugünkü durağı Çelebi ve Karakeçili oldu. Güner’in gezisine kendisine gelen Bedaş ile ilgili şikayetlerle ilgili verdiği sert uyarı mesajı damga vurdu.
Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkaleli birim müdürleri ve ilçede bulunan birim müdürleri ile Çelebi Emniyet Amirliği toplantı salonunda biraraya geldi. Toplantıya Çelebilili vatandaşlar da katıldı. Vali Güner, buradaki konuşmasında kendisine BEDAŞ ile ilgili oldukça fazla sayıda şikayet geldiğini belirterek özelleşen BEDAŞ’ın yetkililerini sert biçimde uyardı.
Özelleşmek Demek, Hesap Sorulmayacak Demek Değildir
Vali Güner, sert bir üslupla “Bedaş’ı ikaz ediyorum. Basın aracılığıyla Bedaş’ı ikaz ediyorum. Tahsilata verdikleri, para almaya verdikleri önemi, tamir bakım işlerine önem vermelerine söylüyorum. Eğer vermezlerse bu konuyu ilgili Sayın Bakanımıza ileteceğim. Vatandaşlarımız çok şikayetçi, yani özelleşmek demek, özel demek, hesap sorulmaz bir birim demek değil. Vali olarak ikaz ediyorum. Bedaş’ı ikaz ediyorum, bunu da yazın” dedi.
Haberkale


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu