Anahtar Kelimeler:

Düşme Hattına Girdik

Düşme Hattına Girdik

Kırıkkalespor, Gölcük`ten Eli Boş Dönüyor.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Lig Üçüncü Klasman Grubu’nda mücadele eden MKE Kırıkkalespor, deplasmanda Gölcükspor ile karşı karşıya geldi. Şimşekler zorlu maçtan 2-1 yenik ayrılarak kendisini biranda düşme hattının içinde buldu.
Kırıkkalespor özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu futbolla galibiyet için iyi sinyaller vermesine karşın ikinci yarının ilk dakikalarında yediği gole engel olamazken, rakibinin 10 kişi kalmasına karşın yakaladığı birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Forvet oyuncularının beceriksizliği yine kendini gösterdi ve yakalanan fırsatlar cömertçe harcanırken bu sonuç kaçınılmaz oldu.
Ligde sıkıntılı günler yaşayan ve evindeki son maçında yenilen Şimşekler, Gölcükspor deplasmanında üç puan mücadelesi verdi. Şimşekler özellikle ikinci yarıda iyi oynamasına karşın sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Maçtan sonra oyuncuların ve teknik heyetin ağzını bıçak açmadı. Uzun süre bu sonucu kabul edemediler ve iyi oynamalarına karşın sahadan nasıl mağlup ayrıldıklarına inanmakta güçlük çektiler.
MKE Kırıkkalespor maçın ilk yarısında rakibi ile başa baş bir oyun ortaya koyarken, deplasmanda maçın 35. dakikasında Metehan Andaç Özlü’nün golü ile 1-0 öne geçmesine karşın 44. dakikada Furkan Gürarslan’ın ayağından gelen gole engel olamadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
Bu arada maçın 45. dakikasında Gölcükspor’dan Kadir Öge rakibine yaptığı sert hareketin ardından maçın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Gölcükspor maçın ikinci yarısında 10 kişi ile mücadele etti.
İkinci yarının hemen başında ani gelişen Gölcükspor atağında savunmamızın yaptığı bir anlık hatadan iyi yararlanan Furkan Gürarslan, hem takımının hem de kendisinin ikinci golünü atarak takımını 2-1 öne geçirdi.
Bu golden sonra rakip kalede ataklarını sıklaştıran Kırıkkalespor istediği golü bir türlü bulamadı. Yakalanan fırsatları cömertçe harcayan Şimşekler ilerleyen dakikalarla birlikte stresinde etkisi ile istediği sonucu alamadı ve maçtan 2-1 yenik ayrılarak kendisini düşme potasında buldu.
Diğer Maçlar
Düzcespor 1-0 Maltepespor
Ankara Demirspor 0-1 Keçiörengücü
İstanbul Kartal Bld. 3-2 Orhangazispor
İl Gazetesi


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu