Anahtar Kelimeler:

İşte Korkmaz`ın Vitrini

İşte Korkmaz`ın Vitrini

Meydandaki Süs Havuzunun Hâli Görenlerin Midesini Bulandırıyor.

 

Burası Kırıkkale’nin vitrini ve simgemiz denilen Cumhuriyet Meydanı ile Sevgi Yolu arasında kalan süs havuzu. İçi çöplerle dolan, suyu yosunlanmış, çevreye mikrop ve pis koku saçan havuzla kimse ilgilenmiyor.
Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın simgemiz dediği Cumhuriyet Meydanı’nın hemen yanıbaşında bulunan süs havuzu, Belediye’nin ilgisizliği yüzünden rezil bir hâl almış durumda. İçi çöplerle dolu olan süs havuzunda bulunan beklemiş ve yosunlanmış su Kırıkkale’ye yakışmayan bir görüntü oluşturuyor. Çevreye pis koku saçan mikrop yuvası havuz tüm Kırıkkalelilerin tepkisini çekiyor.
Kırıkkale’nin Vitrini Böyle mi Oluyor?
Belediye Başkanı Korkmaz’ın vitrinimiz dediği Kırıkkale’nin göbeğindeki Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan bir havuzun bile Belediye tarafından temizlenmediğine dikkat çeken vatandaşlar, Kırıkkale’nin diğer bölgelerindeki temizliğin bundan çok daha kötü durumda olduğunu söylüyor. Belediye’ye sert eleştiriler yönelten vatandaşlar, görevini yapmayan ve alt kadroları denetlemeyen Temizlik İşleri Müdürü’ne ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a tepki gösterdi.


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli