Anahtar Kelimeler:

Yöresel Yemek Yarışması

Yöresel Yemek Yarışması

Yöresel Yemekler, Birincilik İçin Yarıştılar.

 

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yöresel yemek yarışmasında, aşçıların maharetli elleriyle yapılan birbirinden güzel yöresel yemekler birincilik için yarıştılar.
Turizm ve Otelcilik Lisesinde, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen yemek yarışmasına Vali Hakan Yusuf Güner eşi, Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Korkmaz’ın Nebahat Korkmaz, Başkan Yardımcılar Ali Danış ve Halil Danacı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen yemek yarışmasında açılış konuşmasını Okul Müdürü Şaban Keleş yaptı. Keleş, okuldaki eğitim ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.
Törende bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, böylesi güzel bir organizasyonda bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise bu yıl ikincisi yapılan yöresel yemek yarışmasında ev hanımlarının hünerlerini gösterme şansı bulduğunu dile getirdi. Çok sayıda bayanın katıldığı yemek yarışmasında dereceye girecek isimleri belirlemekte zorlanan jüri zor bir seçim gerçekleştirdi. Yarışmada dereceye giren isimlere ödüllerini Vali Güner’in eşi takdim etti.


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı