Anahtar Kelimeler:

Zincirleme Trafik Kazası

Zincirleme Trafik Kazası

Kırıkkale Ankara Yolunda Zincirleme Trafik Kazası Meydana Geldi.

 

Kırıkkale-Ankara karayolunun 17. Kilometresinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 araç birbirine girdi, 2 kişi öldü.
Tır dorsesi taşıyan bir tırın, Kayadibi mevkiinde aşırı süratten dolayı karşı yönden gelen bir tankere çarpması, arkadan gelen araçların da bu araçlara çarpması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Tankerden yola dökülen akaryakıtın yanması sonucu, kazaya karışan 6 araç yanmaya başladı. Tır şoförü Mürsel Sezer (42) ve kimliği belirlenemeyen bir kişi araçlarında sıkışmaları sebebiyle yanarak can verdi. Diğer kazazedeler ise, araçlarından çıkarak yanmaktan kurtuldu. Yaralanan 3 kişi, ambulanslarla çeşitli hastanelere sevkedilirken, Kırıkkale ve Elmadağ Belediyesi itfaiyeleri yanan araçları söndürdü.
Meydana gelen zincirleme trafik kazası sebebiyle Kırıkkale-Ankara karayolundaki trafik durdu. Kaza sebebiyle Kayadibi mevkiinden Ankara ve Kırıkkale yönüne metrelerce araç kuyruğu oluştu. Kırıkkale’den Ankara’ya gitmek isteyenler ise Kalecik üzerinden Ankara’ya yönlendirildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve iş makinesi sevkedilirken, bir adet hava ambulansı da kaza mahalinde hazır bulunduruldu. Kapanan yolu açma çalışmaları sürdürülüyor.


  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı