Anahtar Kelimeler:

KİMDER'den Güner'e Ziyaret

KİMDER

İnternet Sitelerinden Valiye Ziyaret.

 

Kırıkkalede yayın yapan internet haber sitelerinin oluşturduğu Kırıkkale İnternet Medya Derneği (KİMDER) üyeleri Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti.
Kırıkkale Valisi Güner’ i ziyaret eden Haberkale imtiyaz sahibi ve KİMDER Başkanı Murat Tanır, Keskin haber imtiyaz sahibi Mehmet Gencay, Kral 71 imtiyaz sahibi Mehmet Ali Çetiner, Kırıkkale haber ajansı imtiyaz sahibi İbrahim Yaman ve Haber 71 imtiyaz sahibi Cihat Mencet, yeni oluşturulan Kırıkkale İnternet Medya Derneği (KİMDER) ile ilgili Vali Güner’e bilgi vererek, bundan sonra İnternet Medyasının belirli kurallar içinde bir sivil toplum örgütü çatısı altında faaliyetlerini sürdüreceğini belirttiler.
KİMDER üyeleri ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner de İnternet Medyasının önemine değinerek, şehirde olup biteni sıcağı sıcağına vatandaşla paylaşan ve büyük özveriyle çalışan internet haber sitelerinin KİMDER çatısı altında buluşarak daha nizamlı ve ilkeli yayınlar gerçekleştireceğine olan inancını belirtti. Toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu