Anahtar Kelimeler:

Korkmaz Makamını Şerbetçioğlu'na Devretti

Korkmaz Makamını Şerbetçioğlu

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kırıkkale Valiliği Kırıkkale  Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü temsili makam ziyareti gerçekleştirildi. Kırıkkale Valisi koltuğunu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu öğrencisi İsmail Hakkı Ünal`a kaptırdı. İl Milli Eğitim Müdürünün koltuğuna Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu öğrencisi Fatih Erkci oturdu.
Öğretmen Muhittin Ardahan İlköğretim Okulu 5.sınıf öğrencisi Fatma Şerbetçioğlu`nu makam arabası okulundan alarak, Kırıkkale Belediye Başkanlığına getirdi.
Okul Müdürü Habip Aykul, iki öğretmen ve beraberinde iki öğrenci ile gelen heyeti Kırıkkale Belediye Başkanı Veli KORKMAZ karşıladı.
Başkanlık makamına oturan Fatma Şerbetçioğlu yapılanlar ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yapılması gerekenlerle ilgili talimatlar verdi.
Belediye Başkanı Veli Korkmaz`a çiçek takdim edildi. Sıcak bir sohbet ortamında geçen makam temsili programı sonunda Kırıkkale Belediye Başkanı Veli korkmaz çeşitli hediyeler verdi.
Temsili Belediye Başkanı Fatma Şerbetçioğlu gelecekte vali olmak istediğini belirtti.
Program ikramlar ve beraber fotoğraf çekimi ile sona erdi. Temsili Belediye başkanı Fatma Şerbetçioğlu makam aracı ile okuluna uğurlandı.
 
 


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı