Anahtar Kelimeler:

Halterde 4. Oldular

Halterde 4. Oldular

Kazandıkları Kupayı Emniyet Müdürü`ne Verdiler.

 

16-18 Nisan 2010 tarihinde Uşak’ta düzenlenen Genç Erkek ve Bayanlar Türkiye Halter Şampiyonasında ilimizi temsil eden Polis Gücü Gençler Birliği haltercileri 125 puan alarak takım halinde 4. Oldular. 4.olan takım, İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Lale Öztürk’le beraber, kazanılan kupayı İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal’a makamında hediye etti.
 
Yaklaşık 32 spor kulübünün mücadele ettiği yarışmada Muhammed Koçum, sakat olmasına rağmen ferdi sıralamada 3. oldu. Ziyarette hazır bulunan Kırıkkale Polisgücü Spor Kulübü Antrenörü Cemal Boyacı, turnuvayla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: Bu müsabakaya özel ilgi gösteren müsabakaların başlamasından sonuçlanmasına kadar bizden desteklerini esirgemeyen Sayın Emniyet Müdürümüz Kadri Kartal’a ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lale Öztürk’e teşekkürü bir borç bilirim.Biz daha iyi bir derece bekliyorduk.Muhammed Koçumun sakatlanması Ağır sıklette bir sporcumuzun da olmaması sebebiyle 3.lüğü kaçırdık.Geçen yıl yapılan müsabakada takım üçüncüsü olmuştuk.Halen üç sporcumuz mili takım kamplarında Avrupa ve Dünya şampiyonalarına hazırlanmaktadırlar.Dileğimiz onlarında iyi bir derece yapıp ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleridir.
 
Kartal: Başarılardan Gurur Duyuyoruz
 
Göreve geldiği günden beri spor kulüplerinin kazandığı 2 kupayı kendisine hediye etmelerinden dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, sporculara başarılar dileyerek, Emniyet olarak maddi ve manevi arkalarında olduklarını belirtti.
 
DERECEYE GİREN KLÜPLERİN SIRALAMASI ŞÖYLE GERÇEKLEŞTİ:
 
1-ANKARA ASKİ SPOR                                    210
2-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ                  161
3-AMASYA MERZİFON BELEDİYESİ                     133
4-KIRIKKALE POLİS GÜCÜ                                125
5-GAZİ ANTEP İHTİSAS                                   124
6-SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ                124
7-KONYA İL ÖZEL İDARESİ                               122
8-ANKARA DEMİR SPOR                                  107


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu