Anahtar Kelimeler:

Yüzümüz Gülüyor

Yüzümüz Gülüyor

Kırıkkale`lilerin Kırıkkalespor`a Sevgisi Artacak

 

Sevinçli Döndük
 
Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Klasman Üçüncü Grup’ta mücadele eden MKE Kırıkkalespor, İstanbul deplasmanın da Beylerbeyispor’u 2-1 yenerek sıkıntılı bölgeden uzaklaşarak ligde kalmayı da başarmış oldu.
Üçüncü Grupta bu haftaki maçlardan sonra düşen ilk takım Maltepespor olurken, düşecek son takım son iki hafta da oynanacak maçlar sonunda belli olacak.
Haftalardır süren sıkıntılı bekleyiş büyük ölçüde sona ererken Şimşekler bu galibiyetle rahat bir nefes almış oldu. Şimşekleri rakibi karşısında her iki yarıda ortaya koyduğu etkili futbolla sonuca giderken her iki yarıda gollerle rakibini yenmeyi başardı.
Kırıkkalespor deplasmana gelirken 42 puanla beşinci sırada yer alırken deplasmandan aldığı üç puanla Ankara Demirspor’u geçerek 45 puanla ligde kendine dördüncü sırada yer buldu.
Kırıkkalespor maça fırtına gibi girdi. Şimşekler maçın başlaması ile rakip kalede gol aramaya başladı ve bu arzusuna maçın 10. Dakikasında Fazlı ile kavuştu. Ani gelişen atağımızda Fazlı’nın güzel vuruşu ile Şimşekler 1-0 öne geçti.
Bu golden sonra yine rakip kalede etkili ataklar yaratan Şimşekler başka gol bulamadı. Şimşekler buna karşın rakibi karşısında defansını sağlam tutarak rakibine gol pozisyonu vermezken ilk yarıda başka gol olmadı ve Şimşekler soyunma odasına 1-0 öne gitmeyi başardı.
İkinci yarıda kontrollü oyununu sürdüren Şimşekler Maçın 75.nci dakikasında ani gelişen atağında Mustafa Dağdelen’in yerden sert ve düzgün vuruşu ile farkı ikiye çıkardı ve Kırıkkalespor 2-0 öne geçti.
Maçın bu sonuçla biteceği tahmin edilirken, maçın uzatma dakikalarında rakibin golüne engel olamadık, Durumu 2-1 yapan Beylerbeyispor maçın son saniyelerinde kalemizde baskı kursa da bundan sonuç alamadı ve Kırıkkalespor deplasmanda hayati üç puanla ayrılarak ligde kalmayı başarmış oldu.
 
GRUPTA ALINAN SONUÇLAR
Ankara Demirspor 2-1 Düzcespor
İstanbul Kartal Bld. 2 -4 Gölcükspor
Orhangazispor 1-0 Maltepespor


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı