Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`lilere Ödül

Kırıkkale`lilere Ödül

Ankara`dan Kırıkkale`ye Ödül

 

ANKARA`daki Kırıkkale Dernekler Birliği Federasyonu tarafından Kırıkkale için başarılı çalışmalara imza atan bürokrat, siyasetçi, sivil toplum örgütleri temsilcileri, kişi ve kuruluşlara ödül verildi.
 
Mamak Kültür Merkezi`nde düzenlenen ödül töreninde, Kırıkkale Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuzucu ev sahipliğinde, düzenlenen programda Kırıkkale İneternet Medya Derneği (KİMDER) ödüle layık görüldü. Ödülü dernek Başkanı Murat Tanır adına Haberkale editörü Halil Çağrı Mutlu aldı. Ödüle layık görülenler arasında Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Vali Yardımcısı ve Çelebi Kaymakamı İsmail Özdemir, Kırıkkale Yurt-Kur Müdürü İbrahim Uyar, Kırıkkale il sağlık müdürü Ergün Demiral,  Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Necati Alsancak, AK Parti Ankara Kadın Kolları Başkanı mimar Tülay Selamoğlu, MHP Ankara İl Başkanı Ömer Demirel, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, iş adamı Ferit Aytekin, iş adamı Yusuf Atlı yer aldı.
 
Kırıkkale Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuzucu, kısa konuşması ardından toplantıda katılımın az olması dikkati çekerken Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner konuşmasında; “Kırıkkale`ye 11 ay önce geldiğini hatırlatıp çalışmalarını anlattı. Ülkemizde kalkınmayı ve fedakârlığı sürekli ön planda tutan, her şeye rağmen ülkesini ve insanına güvenen siz hemşerilerimizin her türlü övgüye ve desteğe layıktır. Sivil toplum kuruluşlarına çok görev düşmektedir. Biz ise bu kuruluşlara tüm desteklerimizi ve gayretlerimizi her zaman göstermekteyiz." dedi.
 


  • Cumartesi 39.2 ° / 25.7 ° Güneşli
  • Pazar 38.3 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 38.4 ° / 25.9 ° Güneşli