Anahtar Kelimeler:

3 Mayıs Türk Bayramı

3 Mayıs Türk Bayramı

3 Mayıs Türkçülük Bayramı Kutlandı

Milliyetçiler günü kutlandı

Kırıkkale Ülkü Ocakları tarafından 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla birliktelik programı düzenledi. Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel’in konferansı ile başlayan program Özgün Müzik Sanatçısı Ali Kınık’ın doyumsuz konseri ile devam etti.

Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen 3 Mayıs Milliyetçiler Günü programına MHP İl ve İlçe teşkilatı üyelerinin yanı sıra, Genel Merkez düzeyinde katılımlar da oldu. Kültür Merkezi’ni tıka basa dolduran ve ayakta kalan ülkücüler Özgün Müzik Sanatçısı Ali Kınık’ın doyumsuz konseri ile birlikteliklerini pekiştirdiler. Program Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Saydam’ın konuşması ile başladı. Konuşmasında küresel sistemin derin çalkantılar ve facialar yaşadığı bir dönemde, inancını ve ilhamını yalnızca büyük Türk milletinden alan milliyetçilerin, cesur ve kararlı bir şekilde milletine bağlı olduğunu belirten Saydam, 3 Mayıs 1944 olayları cereyan eden ve haklı olarak milliyetçiliğin siyasallaşma yolunda sönmeyecek bir ışık yakan bu mücadelelerin herkes tarafından iyi anlaşılması ve idrak edilmesinin bugün ki şartlarda daha da önem kazandığını söyledi.

 
3 Mayıs Milliyetçiler Günü
Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel konuşmasında “İlk önce Türk nedir? Türkçülük nedir? Onu bilmemiz, onun ilkelerini öğrenmemiz gerekir. Biz asil bir milletiz Atatürk’e Türk ne demektir? Sorulduğunda Türk’lüğü o kadar güzel ifade etmiştir ki Dünya da Türk’ün yeri ve ayrıcalığı vardır diyerek Türk olmaktan mutlu olduğunu söylemiştir." MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel, 3 Mayıs’ın tarihi süreci ve günümüze olan etkileri hakkında bilgiler verdi. Şennur’un 3 Mayıs’ı her yönüyle ele alarak, programa katılanlara aydınlatıcı ve net bilgiler verdi. Şennur’un konferansının ardından sahne Ali Kınık’a bırakıldı. Kınık söylediği birbirinden güzel özgün müzik parçaları ve türküleri ile izleyenlere unutulmaz bir an yaşattı.
 

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli