Anahtar Kelimeler:

Şehit Anneleri Anıldı

Şehit Anneleri Anıldı

Şehit Annelerinin Günü Kutlandı.

 

Kırıkkale AK Parti İl Başkanlığı ve Kadın Kolları, Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ederek, orada bulunan şahit annelerinin Anneler Gününü kutladı. Programda şehit annelerine, dernek tarafından hediye verildi.
 
Dünyanın En İyi İnsanlarıdır
Böyle bir günde bu tür organizasyonu yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Kırıkkale Vatan için Can Verenler Federasyonu Başkanı Mümtaz Torunlu, “Bizler annelerimizin gününü kutluyoruz. Annelerimiz aslında yılda bir kere hatırlanacak kişiler değildir. Annelerimiz her zaman, her gün hatırlamalıyız. Annelerimiz bizler için dünyanın en iyi insanlarıdır. Bunu erken anlamak ve geç olmadan ile kırgınlıklarımızı çözmemiz gerekmektedir.”
 
Anneler Gününü Kutluyoruz
“Onlar bizi dünyaya getiren ve bizlerin sıkıntılarına ortak olmaya çalışan kişilerdir. Şehit anneleri ise, Vatana, millete şehit verdikleri için başları dik bir şekilde gezmektedir. Bizler Şehit Aileleri Derneği olarak, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan annelerimizin, anneler gününü kutluyoruz.” dedi. Kırıkkale AK Parti İl Başkanı Zühdü Aksal ve Kırıkkale AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Yiğit Zengin ise, “Türkiye’de bulunan bütün annelerin anneler gününü kutluyoruz. Onlar bizim en yüce varlıklarımızdır.” dediler. 
 
     
 
 


  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı